Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Strictly Ram, official closing party Beachclub Fuel

Beachclub Fuel

Zaterdag 29 september 2018 om 17:00 - Zondag 30 september 2018 om 00:00 (CEST)

Strictly Ram, official closing party Beachclub Fuel

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Regular
Dit is je entree bewijs je kan ook een los BBQ ticket kopen
29 sep. 2018 € 15,00 € 2,53
BBQ ticket 29 September
Let op dit is geen geldig entree ticket. Dit ticket is alleen geldig voor de BBQ en dus alleen te gebruiken in combinatie met een Early Bird of Regular entree ticket.
29 sep. 2018 € 15,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Strictly Ram, official closing party Beachclub Fuel

Evenementdetails

‘Strictly RAM’ in Beachclub Fuel - Closing Party 2018

 

Beachclub Fuel heeft de afsluiter van dit seizoen vast weten te leggen. Niemand minder dan DJ RAM zal met zijn concept ‘Strictly RAM’ een waardige past-present-future set verzorgen. Zet de datum dus maar in je agenda, want zaterdag 29 september sluiten we het seizoen gezamenlijk af in Fuel!

 

Zowel de Grand Opening als de ‘Closing Party’ doen het altijd extra goed in Bloemendaal. Goed of slecht weer, het is altijd druk! RAM heeft de populaire Beachclub in Bloemendaal aan Zee al meerdere keren aan gort gedraaid en dat is hij dit jaar zeker weer van plan!
Met de inmiddels wel bekende past-present-future set zal hij je meenemen op een heerlijke reis door zijn loopbaan als dj. Uiteraard ieder jaar weer anders, frisser en boeiender. “Je wordt toch steeds beter in zo’n lange set. Inmiddels heb ik veel ‘open to close’ sets gedaan in het buitenland en weet ik precies hoe ik het publiek zeven uur lang bij me hou”, aldus de enthousiaste RAM die dit jaar een intens drukke zomer kent.

Van Azië tot Amerika, de ‘Flying Dutchmen’ staat momenteel overal voor volle zalen! Vaker in het buitenland dan in Nederland. Toch maakt RAM graag gebruik van die speciale ‘Closing Party’ in Bloemendaal aan Zee. “Fuel is sowieso al een toffe tent, maar op speciale gelegenheden gaat het dak er echt helemaal af. Zo’n volle Beachclub heeft altijd iets magisch. Tevens sta je in Fuel kort op het publiek. Ook dat heeft zijn charmes!”

 

BBQ
RAM is gek van barbecueën! Vooral met al zijn vrienden. Ook in Fuel zet hij graag de koperen kolenketel aan en deelt hij wat shotjes uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Het feest zelf start om 17.00 uur, de inloop voor de barbecue is van 15.00 tot 18.00uur!

 

Tickets

Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via deze link. Tot eind augustus betaal je slechts €10,- (ex fee) Daarna wordt het € 15,- Wees dus snel en koop drie tickets voor de prijs van twee. Wil je een ticket voor de BBQ scoren dan kan ook dat op de site van Beachclub Fuel. Kosten voor de volledig verzorgde BBQ zijn € 15,- (inclusief fee) per persoon.

 

Heb je vragen over Strictly Ram, official closing party Beachclub Fuel ? Neem contact op met Beachclub Fuel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Fuel Beachclub
Zeeweg 84
2051EC Bloemendaal aan Zee
Nederland

Zaterdag 29 september 2018 om 17:00 - Zondag 30 september 2018 om 00:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.