€ 30 – € 99

Meerdere data

Strobist fotografie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VDV Fotografie

20 Torenallee

5617 BC Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Fotograferen met flits is dat nu verstandig of niet? De eerste reacties die je vaak hoort zijn: lelijk, onnatuurlijk, plat, etc. Maar is dat wel zo? Als je goed leert flitsen wordt de flitser een verlengde van je toolkit. Je krijgt controle over de hoeveelheid, kwaliteit en richting van licht. In één middag leer je alle in en outs van flitsen met een speedlight. We gaan zowel vanaf de camera flitsen maar we gaan ook de flitser van de camera af halen. Dit laatste wordt ook wel OCF genoemd (of camera flash). Voor deze cursus geld een maximaal aantal van 12 deelnemers.

Tijdens deze workshop maak je gebruik van je eigen camera maar werk je met de speedlights van VDV Fotografie. Doordat iedereen met dezelfde flitsers aan de slag gaat kunnen we snel en veel behandelen. Na de workshop kun je het geleerde toepassen op je eigen speedlight of weet je precies waar je op moet letten als je een speedlight wilt kopen.

Lunch inbegrepen!

Wat heb je nodig:

  • Camera
  • Basiskennis

Let op, basiskennis is een pre. Ook moet je een camera hebben met een hotshoe aansluiting. Dit is een aansluiting waarmee je een flitser op je camera kan plaatsen.

We zullen bij deze workshops elkaars model zijn.

Delen met vrienden

Locatie

VDV Fotografie

20 Torenallee

5617 BC Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen