STRONGER 2017
€ 132,49
STRONGER 2017

STRONGER 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pauwenhof

Traa 3

3781NS Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 21 en 22 april organiseert re:connect i.s.m. Het Open Huis voor het eerst STRONGER. STRONGER is een tweedaags evenement voor en door mannen waar de focus ligt op bijbelstudie, worship, fun & fellowship.

“Tijdens deze twee dagen willen we ons focussen op wat de Bijbel zegt over en voor mannen. We willen kijken naar mannen uit de bijbel, hun sterke en zwakke punten en kijken wat wij vandaag de dag daarvan kunnen leren. Naast studie zullen we ook tijd vrijmaken voor worship, fun & fellowship, omdat we geloven dat dat ook erg belangrijk is.”, aldus Gilbert Thera, voorganger van re:connect.

Inspirerende sprekers

Wim Hoddenbagh
Wim is oud-directeur van 4M Nederland (4de Musketier) en een veel gevraagd spreker. Veel mensen kennen Wim als spreker bij conferenties of grote evenementen (Opwekking, 4M Event). Een begenadigd spreker die alle aanwezigen zeker zal meenemen op een eerlijke reis langs Bijbelse helden om te zien wat groot en sterk nu eigenlijk echt inhoudt wanneer we het plaatsen in het licht van Gods Woord.

Daniel van Beek
Daniel is voorganger van Het Open Huis in Haarlem. Het Open Huis is een kerk die midden in de samenleving staat. Een kerk met een hart voor de mensen van de wijk waarin zij staat. Daniel is een enthousiaste spreker die geworteld is in het Woord van God en een hart heeft voor God en mensen.

Gilbert Thera
In februari 2013 startte Gilbert samen met zijn vrouw Sharon een nieuwe kerk in Haarlem. Begonnen met een groep bestaande uit acht vrienden is de kerk nu uitgegroeid tot bloeiende en groeiende kerk in hartje Haarlem. Gilbert heeft een hart voor de lokale kerk en droomt ervan dat de lokale kerk, waar ook in Nederland, blijft bloeien en groeien en hij gelooft dat God daar ook de mannen voor wil gebruiken. En dan niet de ouderwetse helden, maar gewone mannen die rondlopen met hun issues en gebrokenheid, maar samen met God STERKER zijn dan ze ooit hadden durven dromen.

Mooie locatie

De Pauwenhof in Voorthuizen is een steeds vaker gehoorde naam voor conferenties en evenementen. En dat is niet verwonderlijk, want het is een mooie locatie in de natuur met uitstekende faciliteiten. Als conferentiegast verblijf je in een mooie hotelkamer en wanneer er geen dienst gaande is kan je ontspannenen op de tennisbaan, bowlingbaan of een potje poolen.

De kosten van STRONGER 2017 bedragen 125 euro (excl. toeslag) per persoon. Deze kosten zijn inclusief overnachting in een mooie hotelkamer, een workshop pizza's maken, een ontbijt, een lunch en een afsluitende BBQ.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pauwenhof

Traa 3

3781NS Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen