Gratis

Students only: Future Bosses Lunch

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TBWA\NEBOKO & Wayne Parker Kent & COOPR

Generaal Vetterstraat 66

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Droom je van een carrière in de communicatie industrie of reclame en ben je nu nog aan het studeren? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Over dit evenement

Hoe cool als je eens met de met de oprichters van Coopr of de CCO van TBWA\NEBOKO Darre van Dijk of Daan Zoetmulder, MD van Wayne Parker Kent mag lunchen bij hun op kantoor?

  • Coopr is een communicatiebureau die organisaties (zoals Coca-Cola War Child, Linkedin en Pathé) beter, effectiever, creatiever en eerlijker laat communiceren. De focus is corporate communicatie, Brand PR en Content Marketing. Grijp je kans en schuif aan bij Jos Govaart & Jody Koehler. Kies voor het FBL ticket - Coopr.

  • TBWA is een internationaal reclame bureau en in Nederland momenteel bekend van ‘De Unlimiteds’ (T-mobile) campagne. Grijp je kans en schuif aan bij Darre van Dijk. Kies voor het FBL ticket - TBWA.

  • Wayne Parker Kent is een Creatief Content/reclame/digital/marketing bureau die in meerdere hokjes past waarbij het publiek op de eerste plaats komt. Ze werken voor veel verschillende merken als KLM, Henkel, Samsung een ING. Schuif aan tafel bij de Managing Director, Daan Zoetmulder. Kies voor het FBL Tickets Wayne Parker Kent en jouw dag kan niet meer stuk!

Let op: COOPR zit in Rotterdam en TBWA en WPK in Amsterdam.

Tijdens de Future Bosses Lunch gaan jullie in gesprek aan de hand van stellingen over het vakgebied onder het genot van een lekkere lunch (en deze hoef je niet zelf mee te nemen!!). Er is natuurlijk ook ruimte om je eigen vragen te stellen zodat je een kijkje krijgt in elkaars wereld. Er zijn 5 plekken beschikbaar per bedrijf. Als het vol is kun je je aanmelden op de wachtlijst. Let op: mocht je toch niet kunnen meld je dan minimaal één week van te voren af. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plek!

De lunches starten om 12.00 uur en rond 14.00 ronden wordt het gesprek afgerond.

Let op: Omdat we iedereen een kans willen geven kun je je maar één keer opgeven .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TBWA\NEBOKO & Wayne Parker Kent & COOPR

Generaal Vetterstraat 66

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator VIA

Organisator van Students only: Future Bosses Lunch

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen