Gratis

Students only: Future Bosses Lunch

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TBWA\NEBOKO

82 Generaal Vetterstraat

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Droom je van een carrière in de communicatie industrie of reclame en ben je nu nog aan het studeren? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Over dit evenement

Hoe cool als je eens met de met de Managing Director TBWA\NEBOKO internationaal - Geoff Coyle of met Managing Director Henk Boersen van GlasNost mag lunchen bij hem op kantoor?

 • TBWA is een internationaal reclame bureau en in Nederland momenteel bekend van ‘De Unlimiteds’ (T-mobile) campagne. Grijp je kans en schuif aan bij Geoff Coyle. Kies voor het FBL ticket - TBWA.
 • Glasnost is een PR/Storytelling bureau en onderdeel van ACE. Ze geloven in de kracht van openheid om mensen, merken en maatschappij te verbinden. Ze maken creatieve campagnes met pr-kracht. Ze maken verhalen sterk en bereiken de consument van gen X tot Z. Ze werken voor klanten als: Vodafone, de Vegetarische Slager, AXE en Too Good To Go. Dat beloofd een fantastische lunch te worden! Kies voor het FBL ticket - Glasnost
 • Tijdens de Future Bosses Lunch gaan jullie in gesprek aan de hand van stellingen over het vakgebied onder het genot van een lekkere lunch (en deze hoef je niet zelf mee te nemen!!). Er is natuurlijk ook ruimte om je eigen vragen te stellen zodat je een kijkje krijgt in elkaars wereld. Er zijn 5 plekken beschikbaar per bedrijf. Als het vol is kun je je aanmelden op de wachtlijst. Let op: mocht je toch niet kunnen meld je dan minimaal één week van te voren af. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plek!

  De lunches starten om 12.00 uur en rond 14.00 ronden wordt het gesprek afgerond.

  Let op: Omdat we iedereen een kans willen geven kun je je maar één keer opgeven .

  Delen met vrienden

  Datum en tijd

  Locatie

  TBWA\NEBOKO

  82 Generaal Vetterstraat

  1059 BW Amsterdam

  Netherlands

  Kaart bekijken

  Organisator VIA

  Organisator van Students only: Future Bosses Lunch

  Sla dit evenement op

  Evenement opgeslagen