€ 5

Studio C tuinworkshop: zintuigenkunst

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Studio C workshop: zintuigenkunst

Over dit evenement

De beeldentuin van Museum Kranenburgh is deze zomer omgetoverd tot de Tuin der Zinnen. Alle zintuigen kun je open zetten en je voelt, hoort, ziet, ruikt en proeft de natuur. Claudia Gravestijn neemt de kinderen deze workshop mee de beeldentuin in en laat ze op allerlei manieren de natuur om zich heen ervaren.

Kunnen we samen een kunstwerk maken? Dan ben ik jouw ogen en jij mijn handen. We gaan tekenen op papier en in ons hoofd. Ook gaan we tekenen wat we horen. Wat voor kleur en vorm heeft muziek eigenlijk? Een spannende hoor- en voeltocht met zichtbare resultaten. We gaan werken op grote vellen papier met potloden en pastelkrijt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Museum Kranenburgh

Organisator van Studio C tuinworkshop: zintuigenkunst

Een state-of-the art museum omringd door een weelderige tuin, aansprekende tentoonstellingen en een collectie kunst waarin de Bergense School de spil vormt, dat is waar Museum Kranenburgh voor staat. Kranenburgh is een dynamisch museum dat de liefde voor de beeldende kunst wil delen met jong en oud. 

Naast interessante tentoonstellingen die kunst verbinden met de actualiteit, met de mens en maatschappij biedt Museum Kranenburgh een uitgebreid palet aan activiteiten: workshops, rondleidingen, lezingen, podiumkunst en nog veel meer. 

Bijzonder daarbij is de aandacht voor de mens als maker van kunst: in ieder mens schuilt een kunstenaar - die gedachte geeft het museum vorm met talloze workshops gekoppeld aan de tentoonstellingen, voor zowel jong als oud. 

Een aantal maal per jaar verwelkomt het museum een vooraanstaand muziekensemble om een concert te geven in de prachtige tuinzaal. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen