€ 5

Studio C workshop: modeschool

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Studio C workshop: modeschool - tassen bedrukken

Over dit evenement

Voor deze workshop laten we ons inspireren door de mode van 100 jaar geleden en de mode van nu. In de tentoonstelling The Roaring Twenties zie je allerlei patronen, kleuren en stoffen die mode ontwerpers en kunstenaars gebruiken. Op basis hiervan maak je een eigen ontwerp. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een stoffen tas om het ontwerp op te drukken. Van een grote tekening met verf tot een terugkerend patroon met stempels en inkt, er is super veel mogelijk om de tas helemaal eigen te maken. Na de workshop loop jij met jouw eigen bedrukte tas naar buiten, hoe cool is dat?!

Voor deze workshop raden we je aan om kleding aan te trekken dat een beetje vies mag worden, want we gaan werken met verf en inkt.

Let op: Studio C workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Museum Kranenburgh

Organisator van Studio C workshop: modeschool

Een state-of-the art museum omringd door een weelderige tuin, aansprekende tentoonstellingen en een collectie kunst waarin de Bergense School de spil vormt, dat is waar Museum Kranenburgh voor staat. Kranenburgh is een dynamisch museum dat de liefde voor de beeldende kunst wil delen met jong en oud. 

Naast interessante tentoonstellingen die kunst verbinden met de actualiteit, met de mens en maatschappij biedt Museum Kranenburgh een uitgebreid palet aan activiteiten: workshops, rondleidingen, lezingen, podiumkunst en nog veel meer. 

Bijzonder daarbij is de aandacht voor de mens als maker van kunst: in ieder mens schuilt een kunstenaar - die gedachte geeft het museum vorm met talloze workshops gekoppeld aan de tentoonstellingen, voor zowel jong als oud. 

Een aantal maal per jaar verwelkomt het museum een vooraanstaand muziekensemble om een concert te geven in de prachtige tuinzaal. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen