€ 5

Studio C workshop: taartenpicknick

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Studio C workshop: taartenpicknick!

Over dit evenement

In de kinderboeken van Thé Tjong-Khing zijn heel veel taarten te vinden. Kunst met taart, verjaardag met taart, picknick met taart... hij is er dol op! Tijdens deze workshop gaan we eerst de tekeningen van Thé Tjong-Khing bekijken in de tentoonstelling. Welke figuurtjes zien we daar allemaal op? En wat zijn ze daar aan het doen? En... wordt die taart nu gestolen?! Na het kijken gaan we zelf taartenbodems vullen en daarna versieren met allerlei eigen figuren, kleuren en vormen. Het worden de mooiste en lekkerste taarten van het museum! En na het knutselen? Dan houden we een taartenpicknick waarbij we de taart lekker op gaan eten. Smikkel je ook mee?

Let op: heb jij last van een allergie? Laat het ons tijdig weten zodat we daar rekening mee kunnen houden (indien mogelijk).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Museum Kranenburgh

Organisator van Studio C workshop: taartenpicknick

Een state-of-the art museum omringd door een weelderige tuin, aansprekende tentoonstellingen en een collectie kunst waarin de Bergense School de spil vormt, dat is waar Museum Kranenburgh voor staat. Kranenburgh is een dynamisch museum dat de liefde voor de beeldende kunst wil delen met jong en oud. 

Naast interessante tentoonstellingen die kunst verbinden met de actualiteit, met de mens en maatschappij biedt Museum Kranenburgh een uitgebreid palet aan activiteiten: workshops, rondleidingen, lezingen, podiumkunst en nog veel meer. 

Bijzonder daarbij is de aandacht voor de mens als maker van kunst: in ieder mens schuilt een kunstenaar - die gedachte geeft het museum vorm met talloze workshops gekoppeld aan de tentoonstellingen, voor zowel jong als oud. 

Een aantal maal per jaar verwelkomt het museum een vooraanstaand muziekensemble om een concert te geven in de prachtige tuinzaal. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen