Succes kun je plannen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774 NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Succes is niet iets wat je overkomt. Met een strategisch plan en een goed netwerk is succes onvermijdelijk.

Voor ambitieuze en ondernemende vrouwen organiseert Eve&Lilith de training 'succes kun je plannen'

Tijdens
de training gaan we kijken naar je bedrijf, je doelen, je dromen en maken we een strategisch plan zodat je daadwerkelijk gaat bereiken wat je het liefste wilt!

Daarnaast gaan we dieper in op jouw portemonnee, hou jij teveel maand over aan het einde van je geld? Of heb je meer dan genoeg om financieel onafhankelijk te zijn en hou je zelfs nog wat over voor later?
We gaan je leren hoe je jouw financiën beter op een rijtje krijgt en hoe je op tijd bij kunt sturen.

In een kleine groep vrouwelijke ondernemers kom je samen in de 'womencave' van Eve & Lilith en kun je helemaal focussen op jouw bedrijf en maken we er een groot succes van.

Voor wie

De Sisterclass is bij uitstek gemaakt voor de ambitieuze en zelfstandige vrouw die er klaar voor is haar expertise en kennis te tonen, haar naamsbekendheid wil vergroten en wil groeien naar het volgende level samen met gelijkgestemde ondernemende vrouwen.

De trainer

De Sisterclass wordt geleid door Eveline-carolina van Straten. Zij heeft haar sporen verdiend als ondernemerspsycholoog en Master in Business. Zij begon als 12-jarige met de deur-aan-deur verkoop van bloemen en had haar eerste bedrijf op haar 14e. Als kind van zelfstandig ondernemers is het ondernemen haar met de paplepel ingegoten.

Investering

Een geloofwaardige expert deelt haar kennis en is zichtbaar. Een planning vormt een krachtig hulpmiddel om jouw succes te vergroten en na deze training weet jij welke stappen je kunt zetten om nog succesvoller te zijn met jouw bedrijf.

De kosten voor deze training zijn voor € 99,- excl. btw inclusief lunch en alle drankjes – Sisters hebben uiteraard gratis toegang (wel opgeven want vol = vol!)

Praktische informatie

Locatie: Eve&Lilith Womencave – Klieverweg 6 – Slootdorp – Openbaar vervoer: naar Wieringerwerf met bus 135 of 350 - we halen je op bij de bushalte.

Programma:

09:00: Inloop met koffie/thee en wat lekkers

09:30: Training Succes kun je plannen

12:30: Lunch (heb je dieetwensen? Geef deze dan aan ons door!)

16:00: Netwerken en napraten

Inschrijven

Gun jezelf deze investering. Schrijf je nu gelijk in! Deze training zal snel vol zitten, dus wacht niet langer en mis dit niet.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774 NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen