€ 6,44

Succesverhalen: met Jan Versteegh

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Breitnerstraat 2

1077 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Succes. We dromen ervan, praten erover en lijken het allemaal na te willen streven. Maar wat is het eigenlijk? En wat is er voor nodig om succesvol te zijn? Geld, status, geluk?

Deze vragen staan centraal in het programma Succesverhalen waarin interviewer Ronit Palache, samen met het publiek, bekende en bijzondere Nederlanders live interviewt over hun succes. Wat hebben ze moeten doen en laten om te bereiken wat ze hebben bereikt? Voelen zij zich succesvol? Kortom: wat betekent succes voor hen?

Tijdens de eerste editie van Succesverhalen gaan we in gesprek met een bijzondere gast: Jan Versteegh!

Over Jan Versteegh
Jan Versteegh begon zijn carrière als docent lichamelijke opvoeding, maar stopte In 2012 met lesgeven om fulltime als presentator aan de slag te gaan bij Powned. Hierna maakte hij de stap naar BNN. Daar presenteerde hij onder meer Spuiten en Slikken, 3 op Reis, Jan is de Beste, Proefkonijnen en Jan wordt vader. Hij deed mee aan Expeditie Robinson, De Slimste mens en was de Mol in Wie is de Mol 2018.

Ons lijkt Jan Versteegh een goed voorbeeld van een succesvol iemand, maar hoe ziet hij dat zelf? Haast je naar Succesverhalen op 26 maart en kom erachter!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Breitnerstraat 2

1077 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen