Gratis

Succesvolle Zelforganisatie in de praktijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Zelforganisatie helpt het werk zinvoller, leuker en effectiever te maken. Juist ook bij thuiswerken. Ontdek hóe in dit webinar

Over dit evenement

Zelforganisatie is een manier om vlotter, plezieriger en effectiever samen te werken. Zelforganisatie hielp allerlei organisaties om zonder moeite om te schakelen naar thuiswerken in de eerste lockdown. In dit webinar krijg je inzicht en voorbeelden, hoe je zelforganisatie succesvol kunt maken.

Toon Franken van CoreChange, vertelt over de specifieke benadering van ‘’integrale zelforganisatie’’, die CoreChange heeft ontwikkeld en gebruikt om organisaties te helpen.

Gastspreker Roy Seuren, begeleider van zelforganisatie bij de Volksbank, vertelt over zijn ervaringen met holacratisch werken bij de Volksbank, zowel in zijn eigen team als bij het begeleiden van andere teams.

Tijdens dit interactieve event leer je:

1. De 6 ontwerpprincipes van zelforganisatie

2. De groeistadia naar zelforganisatie en zelfsturing

3. Welke randvoorwaarden je op orde moet hebben om zelforganisatie tot bloei te brengen

4. Hoe je de 'purpose' van je organisatie als kompas kunt gebruiken

5. De 9 succesfactoren voor zelforganisatie uit de praktijk.

Dit event geeft je inspiratie, inzichten en handige tips om zelf meer zelforganisatie te realiseren. Je leert van praktijkervaringen van de Volksbank en andere organisaties.

Dit event is zeer geschikt voor organisatie-coaches, HR business partners en change agents, die aan de slag zijn of willen met zelforganisatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen