SugarKidsClub Familie Sportdag
€ 0 – € 10
SugarKidsClub Familie Sportdag

SugarKidsClub Familie Sportdag

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Fontys Sporthogeschool

Theo Koomenlaan 3

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SugarkidsClub Familie Sportdag

We gaan lekker sporten! Je kunt in 4 rondes kiezen uit allemaal gave activiteiten. Wat dacht je van levend tafelvoetbal, slackline lopen, arrow shootout*, freerunnen, tumblingbaan, zelfverdediging, klimmen* op een klimwand, circusactiviteiten, een stormbaan en outdoor activiteiten. Maar wel allemaal lekker binnen in een super moderne sportlocatie die van alle gemakken is voorzien. Ouders en kinderen sporten lekker samen, op de 2 activiteiten met een * na. Voor ouders is er ook nog een interessante lezing en de mogelijkheid om in het sportlab informatie te krijgen over bewegen (en diabetes). In alle ruimtes is iemand van de SugarKidsClub aanwezig voor het geval je een hypo krijgt, wat wilt vragen of even iets moet eten. Ook zijn er diabetesverpleegkundigen aanwezig in de centrale hypohoek.

Let op: je moet je bij je aanmelding hieronder opgeven voor 4 onderdelen en wisselen is niet mogelijk. Vol=vol.

Alle SugarKids mogen gratis meedoen. Iedereen die je meeneemt betaalt €10,-. Voor alle deelnemers, dus ook voor de ouders, zijn er bij de lunch broodjes, (karne)melk en koffie/thee.

Leuk dat je mee komt doen aan dit supergezellige SugarKids familie-evenement.


Deze dag is bedoeld voor kinderen met diabetes van 6 tot 14 jaar, hun brusjes, ouders/verzorgers en eventueel een vriendje/vriendinnetje.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Fontys Sporthogeschool

Theo Koomenlaan 3

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen