€ 33,27

Summer Feelings Boat Party 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jachthaven Heerenlaak

100 Herenlaakweg

3680 Maaseik

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Summer Feelings Boat Party 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 keert Summer Feelings op locatie weer terug en worden kosten nog moeite gespaard om de beste en heetste Summer Vibes aan wal te halen en zullen we zoals de eerste Boat Party van 2018 wederom met een vettere en bizarre line-up moeten komen.

Een boat party die je niet mag missen, hoor jij bij de meest mooie en gezelligste hippe party vrienden die openstaan voor een exclusief feestje en wil jij tussen de max van de 250 aanwezige gasten staan, meld je dan tijdig aan en zorg dat je je tickets bemachtigd zodra ze online komen staan !!!.

Tijdens de rondvaart over de Maasplassen zullen we vooral genieten van en met elkaar onder het genot van de meest bizarre en sexy beats, zo nu en dan zullen jullie worden voorzien van een natje en een droog hapje en zal niets aan jullie aandacht ontbreken.

Verder willen we jullie tot niets verplichten wat betreft een dresscode, Maar vragen zoals op alle voorgaande editie´s van Summer Feelings op locatie, aan alle dames... kleed je sexy zomers, denk aan b.v Ibiza style voor de mannen gewoon chique casual Ibiza style.
Indien de temperaturen het toelaten en de warmte drastische zullen stijgen, is badkleding natuurlijk toegestaan.

Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 23+

Single mannen uitsluitend toegelaten vergezeld door één van onze bekende party vrienden onder begeleiding van een vrouw.
Hinderlijke personen worden niet getolereerd, vandaar wij als organisatie het recht behouden om deze de toegang te weigeren of zelfs na deze aan boord is, alsnog zonder pardon van boord worden gezet, dus houd het netjes en toon respect voor en aan elkaar.

We verwelkomen de gasten vanaf 13:00 uur aan boord en zullen beginnen te varen zodra de eerste Dj zijn muzikale en zomerse klanken laat horen vanaf 14:00 uur, omstreeks 21:00 uur zullen we de boot weer verankeren, Maar er komt méér........

Deelname aan de ´´Summer Feelings Boat Party´´ houd in dat je voor 14:00 uur aan boord dient te zijn en er normaal gezien niet meer van ´´the boat´´ af kan tot we zijn aangemeerd. De kosten per ticket bedragen hiervoor € 30,- per persoon exclusief drank, inclusief spijs en genot (denk hierbij; aan heerlijk vers fruit, een lekker koud water ijsje ect als tussendoortje) en aan een hartig hapje zal ook niet ontbreken.

Tickets zullen vanaf 2 januari 2019 beschikbaar worden gesteld.


DUS STAY TUNE, MORE INFO VERY SOON !!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jachthaven Heerenlaak

100 Herenlaakweg

3680 Maaseik

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen