€ 33,27

Summer Feelings Boat Party 2019 Part 2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rederij Cascade

Cruise terminal Havenstraat 22

6051CS Maasbracht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Summer Feelings op locatie keert in 2019 voor een tweede maal terug met Boat Party Part 2 op zaterdag 24 augustus, dit alles wederom met een bizare en vette line up.

Tevens zal er aan jullie aandacht weer niks te kort schieten dus behoor jij bij die andere mooie en gezellige openminded party vrienden die openstaan voor een exclusief feestje en wil jij tussen die andere max aan 250 partyfreaks staan, meld je dan ook hier tijdig voor aan en zorg dat je je tickets bemachtigd zodra ze online komen staan !!!.

Deelname aan de ´´Boat Party Part 2´´ houd wederom in dat je voor 14:00 uur aan boord dient te zijn en er normaal gezien niet meer van ´´the boat´´ af komt tot we zijn aangemeerd. De kosten per ticket bedragen hiervoor ook weer € 30,- per persoon exclusief drank, inclusief spijs en genot (denk hierbij; aan heerlijk vers fruit, een lekker koud water ijsje ect als tussendoortje) en aan een hartig hapje zal ook niet ontbreken.

Tijdens de rondvaart over de Maasplassen zullen we vooral genieten van en met elkaar onder het genot van de meest bizarre en sexy beats, zo nu en dan zullen jullie worden voorzien van een natje en een droog hapje en zal niets aan jullie aandacht ontbreken.

Verder willen we jullie tot niets verplichten wat betreft een dresscode, Maar vragen zoals op alle voorgaande editie´s van Summer Feelings op locatie, aan alle dames... kleed je sexy zomers, denk aan b.v Ibiza style voor de mannen gewoon chique casual Ibiza style.
Indien de temperaturen het toelaten en de warmte drastische zullen stijgen, is badkleding natuurlijk toegestaan.

Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 23+

Single mannen uitsluitend toegelaten vergezeld door één van onze bekende party vrienden onder begeleiding van een vrouw.
Hinderlijke personen worden niet getolereerd, vandaar wij als organisatie het recht behouden om deze de toegang te weigeren of zelfs na deze aan boord is, alsnog zonder pardon van boord worden gezet, dus houd het netjes en toon respect voor en aan elkaar.

We verwelkomen de gasten vanaf 13:00 uur aan boord en zullen beginnen te varen zodra de eerste Dj zijn muzikale en zomerse klanken laat horen vanaf 14:00 uur, omstreeks 21:00 uur zullen we de boot weer verankeren, Maar er komt weer méér........

Tickets zullen vanaf 2 januari 2019 beschikbaar worden gesteld, maar LET OP de datum´s deze jullie mee willen varen, zaterdag 6 juli 2019 en of zaterdag 24 augustus 2019 worden beide online gezet voor een exclusief boot feest.
Dus laat je niet misleiden of boek gewoon voor beide party´s zodat niets aan jullie aandacht vergaat !!!

DUS STAY TUNE, MORE INFO VERY SOON !!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rederij Cascade

Cruise terminal Havenstraat 22

6051CS Maasbracht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen