€ 0 – € 9,32

Summer Kids & Teens Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Opera Alians

28-34 Fruitweg

2525 KH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste familie en vrienden,Hierbij nodigen wij u en uw gezin uit om te komen naar Miss Unique Beauty Pageant 2018 tijdens het Kids & Teens Summer Festival op Zondag 5 Augustus 2018.


Miss Unique Beauty Kids & Teens is een talent-modeshow georganiseerd voor de leeftijdsgroepen van 0 tot 17 jaar oud verdeeld in drie categorieën. De doelstelling van dit evenement is om kinderen meer zelfvertrouwen en zelfwaardering te geven voor wat ze kunnen doen. Daarnaast kunnen ze catwalk- lessen volgen, dansworkshops en ze zichzelf te presenteren en een hun talent presentatie te geven op een podium. Dit allemaal voor een eenmalige bijdrage van maximaal 80 euro dus het kan zelfs voor minder, voor een geheel jaar. Ze worden aan het einde van hun performance flink beloond met Tiaras, titels, cadeaus en geldprijzen. Als bijlage hebben wij de algemene informatie bijgevoegd hoe het te werk gaat.


Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jong en oud zich verdiepen in elkaars leefwereld en zo de kloof tussen de generaties verkleint wordt waardoor de jongeren hopelijk meer gestimuleerd worden om aan buitenschoolse activiteiten mee te doen en zodat ouderen meer aandacht krijgen voor de kennis en talenten die deze jongeren bezitten.Wilt u zo vriendelijk zijn om u kaartjes op tijd te halen zodat wij met z'n allen kunnen genieten van een leuke dagje samen! Deze kaartjes zijn verkrijgbaar op onze website: kidsteens.missuniqubeauty.nl via eventbrite.nl zijn ze ook verkrijgbaar.Met vriendelijke groet,


Miss Unique Beauty Team


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Opera Alians

28-34 Fruitweg

2525 KH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen