€ 135

Summer School Storytelling met voordekunst & De Upstarter

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Open Coöp

Tolhuisweg 2

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voordekunst en De Upstarter bundelen deze zomer hun krachten en geven jou in één dag alle storytelling-tools die je nodig hebt om succesvol jouw unieke verhaal onder woorden te brengen. Ooit met de mond vol tanden gestaan wanneer iemand aan je vroeg waarin jij je onderscheidt van anderen? Na vandaag niet meer!

Wanneer?
Donderdag 24 augustus - 10:00 - 17:00
of
Donderdag 31 augustus - 10:00 - 17:00

Waar?
De Open Coöp, Tolhuisweg 2 in Amsterdam

Kosten?
€ 135,- (incl. BTW).

Creative Confidence - Mariëtte Ruggenberg
In de ochtend gaan we aan de slag met jouw verhaal onder begeleiding van Mariëtte (founder van De Upstarter en lifecoach). Wat onderscheidt jou? Hoe ga je te werk? Door middel van verschillende technieken gaan we jouw drijfveren en unieke verhaal onder woorden brengen in je persoonlijke elevator pitch. Handig wanneer je je crowdfunding-filmpje gaat maken of als je op een netwerk-evenement staat!

Mariëtte is oprichtster van, en trainer/coach bij De Upstarter. Vanuit een drive om altijd zichzelf te ontwikkelen, gaat ze op zoek naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Analyserend, bezinnend en creatief- met twee nuchtere voeten op de grond.

Copywriting - Margot van der Kroon
Daarna krijg je van Margot in 2,5 uur tijd een stoomcursus copywriting. Ken je dat? Je gaat achter je laptop zitten, helemaal klaar om je tekst te schrijven. En dan.. blanco. Margot is een ervaren schrijfster van o.a. webteksten en deelt haar geheimen, tips & tricks met jou om die projectpagina in te vullen. Weet je nog niet precies wat je crowdfunding project wordt, of wil je liever aan je eigen website werken? Geen probleem! Dan werk je aan je persoonlijke profiel of schrijf je een blogartikel dat je in een later stadium kunt gebruiken.

Storytelling - Maartje Slijpen en Merel Witteman (24 aug) en Gijs van den Berg (31 aug)
Een goed verhaal als basis van een succesvol project. Aan de hand van verschillende voorbeelden doorlopen we het proces van storytelling. We ontrafelen de essentie van goede ideeën. Om vervolgens te kijken hoe ze uitvergroot kunnen worden tot een communicerend verhaal. Deze Masterclass Storytelling wordt gegeven door experts Maartje Slijpen & Merel Witteman (op 24 augustus) Gijs van den Berg (op 31 augustus).

Van 9 tot 5 werken Maartje & Merel als creatief team bij communicatiebureau KesselsKramer, waar ze werken voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn voornamelijk groot, rijk en internationaal. Van 5 tot 9 zijn ze bezig met het uitvoeren van onuitvoerbare plannen. Voor opdrachtgevers die voornamelijk klein, arm en Nederlands zijn. Gijs is art-director bij KesselsKramer. Daarnaast is hij actief als beeldend kunstenaar. Gijs heeft een crowdfunding traject doorlopen met zijn project ‘Gewoon Koffie’.

Dit programma is samengesteld door:


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Open Coöp

Tolhuisweg 2

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen