Gratis

Sunday Sounds: Buck Meek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tuin open 14:00 – 20:00

Entree gratis

Sunday Sounds: iedere zondag in juli en augustus gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Met deze middag: Buck Meek. Zijn jonge jaren bestonden uit het spelen van gut-bucket blues, manouche jazz en western swing in bars en danszalen door heel Texas. De singer-songwriter verhuisde uiteindelijk naar New York City en bracht twee solo-EP's uit, 'Live from a Volcano' (2013) en 'Heart Was Beat; (2015). Kort na zijn verhuizing ontmoette hij songwriter Adrianne Lenker en na een jaar van fervente samenwerking namen ze twee EP's op, A-kanten en B-kanten (2014). Het duo ging verschillende keren de Verenigde Staten rond wat later uitmondde in het oprichten van de band Big Thief. Meek's debuutalbum zag dit jaar het levenslicht en werd opgenomen met Phil Weinrobe (Really Big Pinecone, Ceramic Dog, Nick Murphy) en Andrew Sarlo (Big Thief, Nick Hakim).

Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

In samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen