Sup je gelukkig / Happiness SUP @ Dutch Happiness Week 2023 - Tilburg

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Sup je gelukkig / Happiness SUP @ Dutch Happiness Week 2023 - Tilburg

Ervaar geluk en plezier op het water in de Piushaven! Kom uit je hoofd en in je lijf: vind je balans op een supboard. Ga mee en ontspan!

Door Supcoach

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 24 mrt. 2023 13:30 - 15:00 CET

Locatie

Restaurant RAK 249 Hopliedenkade 5017 AN Tilburg Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

𝗘𝗿𝘃𝗮𝗮𝗿 𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸 𝗲𝗻 𝗽𝗹𝗲𝘇𝗶𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝘀 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝘂𝗽𝗯𝗼𝗮𝗿𝗱!

Een mooie metafoor voor je (werk)leven. Tijdens deze (lunch)break kom je even los van je dagelijkse beslommeringen en check je bij jezelf in. Even tijd om stil te staan. Wat voel ik en waar voel ik dat? Je ervaart al snel rust en ruimte in je hoofd én in je lijf. Dit alles in de prachtige Piushaven in Tilburg, waar je het water hoort kabbelen en vogels hoort kwetteren.

Je voelt je instant relaxt.

𝗟𝗲𝗲𝗿 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗧𝗶𝗹𝗯𝘂𝗿𝗴 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿

Leer suppen (Stand Up Paddling) en ervaar ontspanning en verbinding met jezelf tegelijkertijd. Suppen is een total body workout, maar daar hoef je niet hard voor te werken. Suppen is niet moeilijk, maar vooral leuk! Je mag lekker relaxt bewegen en zelfs languit liggen op je supboard. Deze activiteit is ook meteen een leuke, ongedwongen manier om (nieuwe) mensen te leren kennen.

𝗕𝗿𝘂𝗶𝘀𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗲𝗻 𝗱𝘆𝗻𝗮𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗣𝗶𝘂𝘀𝗵𝗮𝘃𝗲𝗻

We suppen in de Piushaven, een bruisend en dynamisch gebied waar wonen, werken en watersport samengaan. Watersporters worden hier op gemoedelijke wijze ontvangen. Supcoach Paula van Loon neemt je mee het water op in een groepje van max. 6 mensen. Zo kan ze – zowel in groepsverband als – aan ieder individueel aandacht geven. Mocht je meer willen weten over supcoaching of interesse hebben in een specifieke meditatie of mindfulness oefening. Vraag het haar gerust!

𝗦𝘂𝗽𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴: 𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗶𝗻 𝗷𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱 & 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗹𝗶𝗷𝗳

De supcoaching sessie start met een korte uitleg over de techniek, daarna ga je als groep het water op. Supcoach Paula van Loon begeleid je hierin en neemt je mee in de wereld van suppen en coaching. Denk aan fysieke balansoefeningen, maar ook mindfulness oefeningen en meditatie. Paula werkt intuïtief en stemt in het moment af op de groep en checkt wat de behoefte is. Eventuele angst of weerstand verdwijnt als sneeuw voor de zon. Laat je verrassen en meenemen in haar wereld van balans en ontspanning!

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻

Meld je aan door een ticket te bestellen via Eventbrite en stuur een mail naar 𝗽𝗮𝘂𝗹𝗮@𝘀𝘂𝗽𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵.𝗻𝗹 met iig je sup ervaring en telefoonnummer, zodat ze je verdere info kan toesturen voorafgaand aan het event.

Je hoeft geen SUP ervaring te hebben, maar in verband met veiligheid moet je wel kunnen zwemmen. Geef in ieder geval je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Je kunt je alleen aanmelden, maar je mag ook met meerdere mensen tegelijk aanmelden. De groepsgrootte is max. 6 personen. Vol is vol!

𝗩𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲

Meer informatie over DHW en de activiteit vind je op: https://dutchhappinessweek.nl/programma/sup-je-gelukkig-vind-balans-en-rust-op-het-water.

Wil je meer informatie over suppen, supcoaching en over Paula van Loon zelf? Kijk dan op www.supcoach.nl. Op 𝘄𝘄𝘄.𝘀𝘂𝗽𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵.𝗻𝗹/𝗳𝗮𝗾 vind je de meeste gestelde vragen met antwoorden, erg handig. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact op met Paula.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de kans dat ik in het water val?
Wat voor soort supboards gebruik je? En zijn de stabiel genoeg om op te staan (met veel gewicht)?
Wat trek ik aan?
Wat neem ik mee?
Waar laat ik mijn waardevolle spullen?
Wat als ik in het water val?
Wat als het regent?
Ik ben niet zo sportief, kan ik meedoen?

Over de organisator

Georganiseerd door
Supcoach

De verkoop sluit binnenkort