SUPERFAST #3: On/Off - The Hidden Pack
Donatie
SUPERFAST #3: On/Off - The Hidden Pack

SUPERFAST #3: On/Off - The Hidden Pack

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. SUPERFAST #3 is op 28 oktober 2016 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

Thema van SUPERFAST#3 is ON/OFF The Hidden Pack. Hoe is anno 2016 de verhouding on- en offline, welke gevolgen heeft de beweging van offline naar online op merkidentiteit en verpakkingen? Wat zijn succes-stories en waar gaat het mis. Clicks winnen terrein, maar bedrijven kijken ook weer naar bricks? Hoe ziet de toekomst er uit en hoe kan de industrie daar op anticiperen? 

Aanwezig zijn marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers designbureaus en studenten. Het is spannend om deze verschillende disciplines samen te brengen die traditioneel naast elkaar opereren en om met elkaar het gesprek aan te gaan hoe we met verpakkingen op nieuwe manieren verbindingen kunnen maken. In totaal worden ca. 200 professionals en studenten verwacht.

Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. € 5,-). Leden BNO-VNV en genodigden hebben voorrang.


VNV: De Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) is een vereniging van experts op het gebied van verpakking en verpakken. 

NEXTpack: NEXTpack is een BNO platform dat de belangrijkste Nederlandse packaging design bureaus verenigt: Anthem, Brand Candies, Brum Design, Bataafsche Teeken Maatschappij, dBOD, Design Bridge, DreamCatch, FLEX/design, Millford, OD, PROUDdesign, Reggs, SOGOOD, VBAT, BooM Creatives en WAACS.Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen