Donatie

SUPERFAST #4: Gamechanging in Packaging

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SUPERFAST#4 Gamechanging in Packaging

SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. De vierde editie van SUPERFAST is op 27 oktober 2017 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

THEMA van SUPERFAST#4 is Gamechanging in Packaging. Wat zijn Gamechanging-succes-stories en waar gaat het mis? In de vierde editie van Superfast aandacht voor gamechangers in packaging: met supersnelle 10-minuten presentaties van mensen die onze kijk op producten en merken beïnvloeden èn aandacht voor producten en merken die een verandering teweeg hebben gebracht.


Programma

Tijdens SUPERFAST #4 verwachten we de volgende sprekers èn er wordt ruimte voor verrassingen gereserveerd. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de sprekers!

- Hein van der Reek, Billerudkorsnas
- Mariah Masvelt Beck, Yoni
- Steven de Cleen, Proud design/NEXTpack
- Jeroen Provoost, Albert Heijn
- Jasper van Houten, Do it Fluid en Mette Hoekstra, Studio Hoekstra
- Toine Wilke, Toine de Zeewierman
- Emily-Jane Lowe, Leven zonder afval

Tijdens SUPERFAST wordt de BNO Packaging Talent Award 2017 uitgereikt. De opdracht kwam dit jaar van Brouwers Albert Heijn.

Moderator van de dag is Steye van Dam (http://steye.nl).


DOELGROEP: Marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers, designbureaus en studenten. Iedereen is welkom!

PAY AS YOU PLEASE: Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. € 5,-, maar we zijn blij met meer :-)). Leden BNO-VNV en genodigden hebben voorrang.


CONTACTGEGEVENS: Marsha Simon, marsha@bno.nl +31(0)6 14 46 52 03

VNV: De Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) is een vereniging van experts op het gebied van verpakking en verpakken.

NEXTpack: NEXTpack is een BNO platform dat de belangrijkste Nederlandse packaging design bureaus verenigt: Anthem, Bowler & Kimchi, Brum Design, Bataafsche Teeken Maatschappij, dBOD, Design Bridge, FLEX/design, Millford, PROUDdesign, Reggs, SOGOOD, VBAT en Snow Donuts.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen