Donatie

SUPERFAST #4: Gamechanging Packaging

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is SUPERFAST

SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. De vierde editie van SUPERFAST is op 27 oktober 2017 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

THEMA van SUPERFAST#4 is Gamechanging in Packaging. Wat zijn Gamechanging-succes-stories en waar gaat het mis? Wat houdt het anno 2017 in en wat is er nodig om een échte Gamechanger te zijn. In hoeverre zijn diepe zakken belangrijk om succesvol te zijn. Hoe meng je de verschillende belangen van risico beperking en game-changing. En hoe ziet de toekomst er volgens gamechanging packaging eruit en hoe kan de industrie daar op anticiperen.

DOELGROEP: Marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers, designbureaus en studenten. Het is spannend om disciplines samen te brengen die traditioneel naast elkaar opereren en om de discussie met elkaar aan te gaan hoe we met verpakkingen op nieuwe manieren verbindingen kunnen maken. In totaal worden ca. 200 professionals en studenten verwacht.

PAY AS YOU PEASE: Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. € 5,-). Leden BNO-VNV en genodigden hebben voorrang.

Moderator van de dag is Steye van Dam (http://steye.nl)

Programma en sprekers van SUPERFAST #4 worden binnenkort bekend gemaakt!

De Packaging Talent Award 2017 wordt uitgereikt aan het slot van SUPERFAST. Vraag dit jaar: Ontwerp een een nieuw verpakkingsdesign voor een AH Brouwers special edition IPA biertje.

CONTACTGEGEVENS: Marsha Simon, marsha@bno.nl +31614465203

VNV: De Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) is een vereniging van experts op het gebied van verpakking en verpakken.

NEXTpack: NEXTpack is een BNO platform dat de belangrijkste Nederlandse packaging design bureaus verenigt: Anthem, Bowler & Kimchi, Brum Design, Bataafsche Teeken Maatschappij, dBOD, Design Bridge, FLEX/design, Millford, OD, PROUDdesign, Reggs, SOGOOD, VBAT, en Snow Donuts (voorheen BooM Creatives)Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen