Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging.

Over dit evenement

Voor de 7e editie van SUPERFAST passen we het programma vanwege de coronacrisis ingrijpend aan. Met een reeks ultrakorte, inspirerende presentaties van sprekers uit het veld zullen we dit jaar verhuizen naar het digitale domein en gaan we van SUPERFAST naar SUPERFASTer.  Het thema van SUPERFASTer #7 is “Reset”. Wat zijn de uitdagingen voor de ontwerpwereld en de industrie op dit moment. 

Het programma(wijzigingen voorbehouden)

09.15 uur digitale inloop. Pak een kopje koffie of thee en nestel je achter je scherm voor 1,5 uur inspiratie & informatie!

Oudgediende Marsha Simon, keert ook dit jaar weer terug als enthousiaste moderator en heet iedereen om 09.30 uur van harte welkom bij deze bijzondere editie van SUPERFAST.

Als reflecterend intermezzo hebben we aan haar zijde, Harry Starren (schrijver van o.a. "Think like a manager, don't act like one", docent, adviseur etc). Harry zal als kritisch luisteraar reflecteren op hetgeen er gezegd wordt en reageren op reacties vanuit het publiek, die hem via de chat bereiken.

09.40 uur • Hoe gaat het met?! Met SUPERFAST sprekers Tjeerd Veenhoven, Jan Portheine (Kartent) & Nathalie de Boer (packaging specialist, Albert Heijn) blikken we terug op het afgelopen jaar en nemen ze ons mee in de uitdagingen die hen met de huidige onzekere toekomst te wachten staan Intermezzo: reflectie door Harry Starren & illustraties door Sanne Boekel • Reset: Sean Valies (packaging designer, de Vegetarische Slager) & Uwe Melichar (president European Brand & Packaging Design Association) reageren op de huidige ontwikkelingen onder leiding van Marsha Simon Intermezzo: reflectie door Harry Starren & illustraties door Sanne Boekel • Let us inspire you! een selectie jonge internationale ontwerpers` presenteren hun innovatieve en inspirerende ideeën voor de toekomst. 10.50 uur • Wrap up door Marsha Simon, Harry Starren & Sanne Boekel • Slotwoord door Marsha Simon

Over het thema Reset: De komst van Covid-19 heeft de wereld op zijn grondvesten doen schudden. Deze onverwachte stoorzender heeft ons allen even stil laten staan en moedigt ons aan om op de Reset knop te drukken en te anticiperen op de actuele samenhangende veranderingen en uitdagingen voor het vak in de toekomst. Binnen dit kader behandelen we een breed scala aan invalshoeken in relatie tot packaging en brand design. Wat centraal staat is de verandering die we met zijn allen al ondergaan en nog tegemoet gaan. Een greep uit de vragen die tijdens SUPERFASTer #7 worden behandeld zijn; wat is de impact van de huidige crisis op ontwikkeling duurzame verpakkingen en welke invloed hebben de huidige sociale ontwikkelingen op packaging design. Tot slot krijgen we inspirerende projecten voorgeschoteld en kijken we gezamenlijk naar de toekomst. Want na een Reset is het tijd om weer vooruit te kijken.

SUPERFASTer #7: Reset. Een aanrader voor (packaging) designers, marketeers, designstudenten en verpakkingsexperts. 

SUPERFAST wordt georganiseerd door BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus) in samenwerking met de VNV (verpakkingskundigen). Het event vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 oktober via het digitale domein en begint om 09.30 uur. Om uiterlijk 11.00 uur is het afgelopen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen