Superkoopzondagmarkt Hoorn

Venster Acties

Superkoopzondagmarkt Hoorn

Supergezellige markt aansluitend bij het HDA Autospektakel

Door Edith Hartog Evenementen & Markten

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 24 sep. 2023 12:00 - 17:00 CEST

Locatie

Grote Noord Grote Noord 1621 Hoorn Netherlands

Over dit evenement

Deze markt wordt gezamenlijk georganiseerd met het samenwerkende Hoornse autodealers die deze dag hun meest bijzondere aanbod presenteren in de binnenstad op Grote Noord en Gedempte Turfhaven. De markt staat vandaag op Gouw en Nieuwstraat.

Meedoen aan de markt? Klik dan hier!

Hoorn, Stad van de Gouden Eeuw

Of je nu in Hoorn woont of als gast komt, de oude binnenstad trekt! Er is een mooi ’winkelrondje’ waar alle bekende winkels maar ook unieke zaken te vinden zijn. En grenzend aan dit ’winkelrondje’ vind je bijzondere winkels met bijvoorbeeld cadeauartikelen, boeken, antiek en curiosa, maar ook musea en galeries. En je belandt dan uiteraard ook in de haven, misschien wel de mooiste haven aan het IJsselmeer...

Je loopt in Hoorn niet door een historische stad, nee je ruikt en voelt bij ons de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders. Met een beetje geluk hangen de vissers hun netten te drogen aan de brug, wordt in de haven een oud schip opgeknapt en vertelt een Horinees je een prachtverhaal. Bijvoorbeeld over de avonturen van de Jongens van Bontekoe. Of de Slag van Bossu die ooit pal voor de Hoornse kust werd uitgevochten.

Hoorn heeft een rijke historie. Kom die proeven!

Over de organisator

Wie wij zijn?

Wij zijn een evenementen- en organisatiebureau wat is gespecialiseerd in de promotie van binnensteden en winkelcentra. Wij bedenken en organiseren hele grote maar ook meer bescheiden (publieks)evenementen en promotionele acties.

Wij zijn de hand aan de ploeg voor besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen, gemeenten en andere opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Loyaliteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij doen relatief eenvoudige organisatieklussen maar ook hele ingewikkelde en gecompliceerde evenementen. En dat vinden wij leuk!

Niet beschikbaar