Superrelatie Weekend 2020

Evenementdetails

Locatie

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In twee inspirerende dagen vol oefeningen, inzichten, live coaching en bijzondere verhalen leer je alles over de liefde.

Over dit evenement

Over relaties bestaat het misverstand dat iedereen dit uit zichzelf zou moeten kunnen. Maar als je even goed om je heen kijkt – in welke relatie dan ook – dan weet je dat dit een aanname is die niet klopt. Kijk maar hoeveel gedoe er is bij veel koppels. Of juist bij mensen die op zoek zijn naar een leuke partner.

In werkelijkheid is liefde een vaardigheid; je kunt het leren. Alleen hollen, vliegen of razen we zo vaak door in het leven, dat we nauwelijks stil staan bij die ene cruciale vraag:

Wat maakt mij gelukkig in de liefde?

En daarom organiseren we op 19 en 20 september het Superrelatie Weekend. Met sprekers David de Kock, Arjan Vergeer en Emanuela Deyanova is dit hét evenement voor iedereen die aan de slag wil met liefde, relaties en intimiteit. Of je nu single bent of al duizend jaar getrouwd, in dit weekend leer je alles over de verborgen dynamiek van relaties.

Je vindt er de antwoorden op de vragen:

* Hoe maak je het (weer) leuk samen?

* Hoe vind je de partner van je dromen?

* Hoe ga je om met ontrouw, schoonfamilie, bindingsangst of tegenslag?

* Hoe blijf je ook na jaren verbonden en aantrekkelijk voor elkaar?

* Hoe houd je de sleur buiten de deur?

* Hoe kun je jezelf veilig en vertrouwd voelen in elke relatie?

Het Superrelatie Weekend is speciaal voor iedereen die graag een geweldige relatie wil. De afgelopen jaren hebben al 15.600 mensen deelgenomen en het weekend wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7. Afgelopen acht jaar was het weekend snel uitverkocht en AFAS Live barstte in 2019 bijna uit zijn voegen.

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen