€ 69

Surinaamse kookworkshop, Surinaamse roti maken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Herenwaltje 20

8911 HN Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Auteur van het Surinaams kookboek, Surinaams koken met Jen leert je hoe je thuis zelf overheerlijke roti maakt!

De Surinaamse kookworkshop is ontstaan na uitgave van het Surinaams koken met Jen, kookboek.

De vraag om de praktijk dichter naar de mensen toe te brengen n.a.v. het lezen van het kookboek is groot waardoor de Surinaamse kookworkshop niet langer op zich kon laten wachten.

Bereid, ervaar en proef de Surinaamse koken onder het genot van heerlijke Surinaamse hapjes en drankjes.

Na succes van de eerdere workshop, Surinaamse bami koken wil je als liefhebber van de Surinaamse keuken deze workshop niet missen!
Over Surinaams koken met Jen

Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en Maïzenakoekjes. Met haar compleet Surinaams weekmenu (wel of niet airfryer-proof) zet je elke dag iets lekkers op tafel, zoals Spicy Massala Spitskool, een snel en hip gerecht. Duidelijk wordt dat iedereen een Kukru (keuken)prins(es) kan zijn. Jen is er zo een en ze blogt op haar site: www.by-jen.nl (meer dan 140.000 bezoekers dagelijkse bezoekers). Ze leerde het koken van haar oma en heeft een grote passie voor de Surinaamse keuken ontwikkeld. Haar recepten worden door velen zeer gewaardeerd. Nu met een rijk en prachtig geïllustreerd boek dat je prikkelt om meteen met de gerechten aan de slag te gaan. Haar uitleg is op een eenvoudig navolgbare wijze beschreven en de informatie over of iets wel of niet geschikt is voor de airfryer is een noviteit.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Herenwaltje 20

8911 HN Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen