Gratis
Beschrijving van het evenement
Doe de SWAPS kledingruil

Over dit evenement

Once you swap, you never go back. Dat rijmt niet, maar het klopt wel: kleding ruilen is namelijk de allerduurzaamste en de allerleukste manier van shoppen.

Elsa en Yanne zijn 2 jonge moeders die van hun swap-verslaving de duurzaamste kledingwinkel van Den Haag hebben gemaakt: welkom bij SWAPS.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel en geniaal: je komt naar de winkel met artikelen uit je eigen kast, en zoekt op je gemak nieuwe kleding uit in de winkel. Je betaalt alleen een kleine ruil-fee: tot 5 kledingstukken ruilen is 3,95 per item, van 6 tot 15 kledingstukken 2,95 en vanaf 15 kledingstukken 1,95 per item.

Met ruilen geef je kleding een tweede leven en roep je ‘dikke doei’ naar fast fashion. Een van de beste dingen die je kunt doen voor de planeet en voor je kledingkast.

Swaps hangt vol mooie dameskleding; iedereen die dit graag draagt kan komen swappen. Om veilig te swappen kunnen er steeds 3 mensen de winkel in. Reserveer dus gauw een tijdslot samen met 2 mensen met wie je altijd graag de stad in gaat!

  • Dinsdag 20 okt 9:00 – 16:00
  • Donderdag 22 okt 9:00 – 16:00
  • Zaterdag 24 okt 9:00 – 16:00
  • Locatie: SWAPS, Vondelstraat 94 Den Haag
Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen