Symposium Connect-U

Symposium Connect-U

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Stadscampus Connect-U

Ariënsplein 1

7511 JX Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

De stadscampus in het centrum van Enschede, het bruisende hart waar talent elkaar ontmoet en waarde creëren centraal staat opent haar deuren

Over dit evenement

De stadscampus in het centrum van Enschede, het bruisende hart waar talent elkaar ontmoet en waarde creëren centraal staat opent haar deuren! Graag vieren we dit op een feestelijke manier samen met u. We laten graag zien hoe we waarde creëren en talent binden op nieuwe manieren. De opening van Connect-U voor onze relaties en de trouwe deelnemers aan het Campus Café vindt plaats tijdens de Dutch Innovation Days 2022.

Graag nodigen wij u uit voor deze opening en hopen u te ontmoeten op: Donderdag 21 april 2022, van 15.00 -17.30 uur

Residence van Connect-U, Ariënsplein1 te Enschede

Programma

15.00 uur Welkom Bas Westerweel in gesprek met eigenaar XLNL

15.05 uur Bouwen aan de community

Tafelgesprek met André Roos (voorzitter stuurgroep Connect-U), Steven van Roon (kwartiermaker T-Valley/Novel-T) Viola te Velde (hoofd bedrijfsvoering &deGroot).

Het gesprek onder leiding van Bas Westerweel gaat over hoe een community tot stand komt en wat studenten en bedrijven daaraan hebben.

15.25 uur Keynote Speaker Martijn Pater; Collaborate or Die

15.40 uur Video intermezzo: Bas in contact met DID elders in Enschede

15.45 uur Technologie dient de beweging

Gesprek met Martin Olde Weghuis (TopTeam Sport), Paul van de Kolk (Sportinnovator) Frits Oosterveld (Lector Saxion) en Carlo Caunter (Little Rocket). Het gesprek met Bas Westerweel gaat over hoe technologie kan helpen bij (veilige) sport en bewegen en de inzet van data om te komen tot betere resultaten (beweegmonitor).

16.05 uur Ecosystemen en valorisatie

Anka Mulder (voorzitter RvB Saxion), Trudy Vos (Lid RvB ROC van Twente), Edwin Ouwejan (Regio ambassadeur Ministerie van EZK), en Jeroen Diepemaat (projectwethouder Enschede) praten met Bas Westerweel over samenwerking, de opdrachten van MBO en HBO en de betekenis van een stadscampus voor het Twentse ecosysteem.

16.30 uur Afsluiting en gezamenlijke opening onder aanmoediging van Jeroen Diepemaat

16.30 uur Toast en tijd om te netwerken

17.00 uur Afsluiting

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen