€ 42,09

Symposium 'Innovation Ungovernance'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Capgemini

Reykjavikplein 1

3543 KA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Revolutie creëren in een evolutionaire setting
Een andere manier van kijken naar governance en management van innovatie

http://www.ungovernance.nl/

Traditionele managementtheorieën suggereren dat ze oplossingen voor problemen kunnen ontwikkelen. Daarbij wordt verondersteld dat deze oplossingen de juiste zijn wanneer eenmaal ingevoerd. Moeten managementbeslissingen als fout beschouwd worden als de gesuggereerde oplossingen toch niet blijken te werken?

De praktijk is anders dan de theorie. In onze wereld met de snel veranderende samenleving, technologie en ... zegt u het maar, lijken een onzekere toekomst en onvoorziene veranderingen steeds meer de norm. Evolutionaire ontwikkeling lijkt niet meer te werken. Het creëren van een revolutie is dan noodzakelijk.
Is digitale transformatie de te volgen route?

Voor Business en IT professionals die geïnteresseerd zijn in het mogelijk maken van digitale transformatie is het belangrijk te weten wat de aspecten zijn van een dergelijke revolutie. Zowel op de korte als de lange termijn. Welke expertise en skills zijn nodig om richting te geven aan digitale transformatie of een innovatieproces te leiden?

Schrijf je in en neem deel aan een zeer interactief evenment met korte en bondige sessies als talk-cafés, mini-debatten en speaker corners, gefaciliteerd door meerdere organisaties en professionals, om zo meer te leren en je blinde vlekken te ontdekken.

Top key-note sprekers uit het business- en IT-veld verzorgen de kick-off en afsluiting afgewisseld door parallelsessies rondom dit vraagstuk. Het biedt je de mogelijkheid om te netwerken in een innovatieve setting en inspirerende sfeer, niet te vergeten tijdens het inbegrepen buffet en de drankjes.

Meer informatie over programma en sprekers:

http://www.ungovernance.nl/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Capgemini

Reykjavikplein 1

3543 KA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen