Symposium Samen Sterk in de regio

Venster Acties

Symposium Samen Sterk in de regio

Zaterdag 24 juni, in de Prodentfabriek Amersfoort: hét paramedisch symposium.

Door Organisatiegraad Paramedische Zorg

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 24 jun. 2023 10:00 - 15:00 CEST

Locatie

Prodentfabriek l Industrieel studio en evenementencomplex in Amersfoort 20 Oude Fabriekstraat 3812 NR Amersfoort Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Voor alle paramedici die in de regio samenwerken organiseert het programma Organisatiegraad haar eerste én enige symposium Samen sterk in de regio. De nadruk tijdens deze dag ligt op samenwerken en samen van elkaar leren en dat doen we in een festival-sfeer en tijdens verschillende workshops.

We organiseren het symposium voor alle paramedici in de regio. De nadruk tijdens de dag ligt daarom bij samenwerken en samen van elkaar leren en dat doen we in een festival-sfeer en tijdens verschillende workshops. Aan het definitieve programma werken we nog.

Een cadeau voor vroegboekers

Schrijf je nu in! De eerste 50 inschrijvingen belonen we met een mooi boek.

Het programma

Het programma bestaat in ieder geval uit verschillende workshops. De inhoud van die workshops delen we via het platform Samen sterk in de regio en de website van Organisatiegraad.

Het symposium in een notendop

  • De datum. Zaterdag 24 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur
  • De locatie. De Prodentfabriek in Amersfoort. De Prodentfabriek ligt dicht bij Station Amersfoort. Er is ook voldoende plek voor auto's
  • Het symposium is gratis voor paramedici en betrokkenen bij het programma Organisatiegraad
  • Meer informatie - bijvoorbeeld het programma - delen we op het platform Samen sterk in de regio en onze website.

Ook belangrijk

Kun je toch niet aanwezig zijn bij het Symposium? Meld je dan af via info@organisatiegraad.nl. Dat kan tot en met 9 juni kosteloos. Na die datum brengen we een bedrag van € 25 in rekening voor de kosten die wel al gemaakt hebben.

Over de organisator