€ 24,10 – € 96,60

't Laatste Rondje in Zeegse (Drenthe) 10-11-2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schipborgerweg 8

9483 TL Zeegse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

'T LAATSTE RONDJE KOMT NAAR ZEEGSE

Geniet van dit Amsterdamse & Hollandse meezingfestijn met drie fantastische artiesten. Wij presenteren u vol trots Peter Beense, Django Wagner en Danny de Munk. Deze artiesten nemen u muzikaal mee naar Amsterdam en laten u meezingen met de allergrootste Nederlandstalige hits. ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ zal niet hier gaan gelden want we verwachten een zaal vol gezelligheid tijdens ’t Laatste Rondje in Zeegse!

Zoek je gezelligheid dan vind je dit bij ’t Laatste Rondje; het Amsterdams/Hollandse meezingfestijn. De crème de la crème van de Nederlandstalige muziek laat jou de ster van hun show zijn. Zing uit volle borst mee met Django Wagner en Peter Beense. Bestel alvast voor ’t Laatste Rondje’ en laat het de hele avond duren. Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ zal niet hier gaan gelden want we verwachten een zaal vol gezelligheid tijdens 't Laatste Rondje in Zeegse!

Danny de Munk
Hoe het ook met hem gaat, Danny de Munk blijft altijd die jongen van de straat. Op Amsterdamse avonden hoort hij er dan ook gewoon bij. Van ‘Je leeft maar één keer’ en ‘Dit is mijn leven’ tot aan de all-time classic ‘Ik voel me zo verdomd alleen’, neemt dit voormalig wonderkind je mee door alle stadia van zijn veelzijdige leven. Wie anders dan Danny verandert in 48 jaar van Ciske de Rat in een musicalster om daarna doodleuk real life soapster te worden. Zijn levensliederen zijn echt. Dat zie je, dat hoor je en dat voel je. Neem een extra jasje mee voor het kippenvel.

Peter Beense
Het eigen geluid van Peter Beense brengt telkens die pure Amsterdamse gezelligheid. Zelfs André Hazes was fan en nodigde hem uit in zijn voorprogramma. En bij Ajax’ kampioenschappen was de Arena van hem. Het leverde veel goud en platina op. En op Amsterdamse avonden, zingt hij zijn nummers live voor je.

Django Wagner
Als Django Wagner zingt, voel je het. Hij kan een warme zangstem combineren met emotie. Bijna logisch, als je zijn achtergrond kent. Ook het Rosenberg Trio en Tata Mirando waren immers Sinti zigeuners zoals Django. Zijn album ‘Mijn muziek, mijn passie’ werd #1 in de Album Charts. Tijd voor ‘t Laatste Rondje’.

Ramon Boekel
Het is pas een Fletcher feest als Ramon is geweest. Ramon Boekel behoort inmiddels tot de harde Fletcher kern. Opzwepend tijdens Funky Fletcher en terug naar de 60’s en 70’s tijdens ons nostalgie feest. Intussen scoorde hij met ‘Hé Hallo’ al een nummer 1 hit op radioNL. Tijd om hem live te leren kennen.

  • Muziek: Hollandse meezingers
  • Op podium: Danny de Munk, Peter Beense en Django Wagner
  • Host: Ramon Boekel – Feest-DJ: Dolphin
  • Deze avond betreft staanplaatsen
  • Deuren open om 21:00 uur
  • Leeftijd: 18+

VERSCHILLENDE TICKETS

(alle prijzen zijn inclusief parkeren en exclusief online ticketfee)

Ticket €25,-
Groepstickets €22,50 verkrijgbaar vanaf 10 personen
Ticket & Diner €55,-
2-Daags arrangement €95,-

Voor meer informatie over dit event, klik hier
Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schipborgerweg 8

9483 TL Zeegse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen