€ 3,69 – € 8,91

't Zonnehuis op zijn kop: Flat (6+) van Jansen & de Boer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent.

Over dit evenement

Deze voorstelling was twee keer verplaatst, een keer vanwege de heftige storm in het voorjaar, daarna vanwege de lockdown. Nu kan het eindelijk doorgaan, geheel coronaproof. Voor een beperkt aantal mensen, dat wel. Dus wees er snel bij!

Willem woont in een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor. Willem moppert heel erg veel. Hij krijgt een nieuwe buurvrouw en plots verandert alles. Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles. Maar het geluk lijkt van korte duur wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan!

Tekst & regie: Jansen & de Boer Coaching: Elout Hol Spel: Noralie Jansen en Willeke de Boer Decor: Liesje Knobel en Mirja Bons Muziek: Jan Paul de Bondt

't ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen