€ 3,69 – € 8,91

't Zonnehuis op zijn kop: Het Grote Kleurenballet (4+) - onderdeel van Fami...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom elke maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts. Deze serie wordt afgesloten met Familiefestival Kleurrijk, een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken. Een van de voorstellingen die hier te bezoeken is, is Voorstelling Het Grote Kleurenballet (4+) door Theaterstraat | Meboer & Bakker.

Tromgeroffel. “Jongens en meisjes, welkom bij Het Grote Kleurenballet!”. Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig maar ook groot en onhandig. Een voorstelling vol hilarische en slapstickachtige momenten.

Het Grote Kleurenballet is geïnspireerd op de beroemde choreografie het Triadische Ballet (1921) van Oskar Schlemmer Hierin komt abstracte, beeldende kunst letterlijk tot leven.

Voorstelling Het Grote Kleurenballet (4+) van Theaterstraat | Meboer & Bakker:
Spel: Rianne Meboer, Suzanne Bakker, Tjebbe Roelofs
Regie: Anne van Dorp
Muziek: Jolle Roelofs
Vormgeving: Calle de Hoog en Daphne Karstens
Duur: 50 minuten
Leeftijd: vanaf 4 jaar

't ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen