TAB Board meeting ervaring

Venster Acties

TAB Board meeting ervaring

TAB Board Meeting ervaring - Stedendriehoek & Twente

Door Jacqueline Klappe - TAB Stedendriehoek & Twente

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 25 apr. 2023 09:30 - 12:00 CEST

Locatie

Golfclub De Scherpenbergh 43 Albaweg 7364 CB Lieren Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

“Ondernemen is een eenzaam beroep”

Waarschijnlijk klinkt het je bekend in de oren, maar grote en vaak beursgenoteerde bedrijven betalen een raad van bestuur om hen te voorzien van advies als het gaat om het nemen van grote (financiële) beslissingen. Bestaande uit verschillende business experts, om advies te geven, hun expertise te delen en met oplossingen te komen om de bedrijfsprestaties te stimuleren (en naar een hoger plan te brengen).

Zelfstandige ondernemers in het MKB hebben deze luxe doorgaans niet. Zij staan er vaak alleen voor en dienen deze beslissingen meestal in hun eentje te nemen.

The Alternative Board brengt deze zelfstandige ondernemers maandelijks bij elkaar in kleine groepen van 6 tot 8 ondernemers. We selecteren deze ondernemers zorgvuldig en zorgen dat deze groep bestaat uit niet-concurrerende industrieën. TAB biedt een vertrouwelijke setting waar deze ondernemers fungeren als een raad van bestuur voor elkaar, met elkaar. TAB faciliteert deze groepen, om zo samen te werken en uitdagingen en kansen aan te pakken die we allemaal tegenkomen in onze eigen bedrijven. We noemen dit een Board Meeting.

“The Alternative Board als alternatief voor een Raad van Bestuur”

Om te ervaren hoe dit voor jou als ondernemer zou kunnen werken nodig ik je van harte uit om aan te schuiven.

Agenda

9:30 AM - 12:00 PM

TAB Board Meeting ervaring

Jacqueline Klappe


- Welkom met Koffie - Introductie deelnemers/ Temperatuur (hoe vol is de tank) -Introductie The Alternative Board (TAB) * Advisory Boards * Coaching * Business Tools * Netwerken Business Builder’s Bl...

Over de organisator