Gratis

TAB Nederland Mastermind Round Table Session

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Mastermind Round Table voor zelfstandige ondernemers

Over dit evenement

Als zelfstandig ondernemer bent u uitgenodigd voor een “Mastermind Roundtable Sessie” op 17 of 21 mei 2021.

Tijdens deze online Mastermind Sessie gaat u collega-ondernemers ontmoeten om samen, met elkaar te spreken en strategische oplossingen te vinden voor de unieke uitdagingen en mogelijkheden/oplossingen die wij allemaal ervaren. Onderwerpen zoals; tevredenheid en betrokkenheid van werknemers, IT-issues, marketing en sales, etc.

Georganiseerd en gefaciliteerd door “The Alternative Board Nederland”, dit evenement zal u een geweldige mogelijkheid bieden om een strategische “Roundtable” met collega-ondernemers te ervaren. Ondernemers, die net als u, focussen op groei en besloten hebben om dit jaar tot het beste jaar ooit te maken.

Als u zich hierin kunt herkennen dan is het bijwonen van dit evenement voor u van groot belang en waarde.

Volgens de statistieken van “Fast Company en Business.com”, blijkt dat ondernemers die deelnemen aan “Mastermind-groepen” zoals deze, 19%- 43% hogere omzetten genereren dan die, die hier niet aan deelnemen.

U heeft de mogelijkheid om zelf een zakelijke uitdaging of kans op tafel te leggen of deze van uw collega-ondernemers te kennen. U krijgt of geeft perspectief, advies of oplossingen. Alle onderwerpen die besproken worden zullen confidentieel blijven en onze ervaring is dat deelnemers zich hier ook aan houden.

Dit evenement is alleen voor genodigden en is exclusief en zal worden gehouden op 17 en 21 mei 2021.

Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden en wij hebben beperkte plaatsen dus schrijf u op tijd in voor dit evenement. Doe dit per omgaande of geef ons uw contactgegevens opdat wij u kunnen contacteren

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

The Alternative Board Nederland

www.thealternativeboard.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen