Gratis

TAB x Go Beyond - Roundtable Networking Event

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
TAB x Go Beyond - Roundtable Exclusive Networking Event

Over dit evenement

"Let’s Rise Above Uncertain Times"- The Alternative Board x Go Beyond Exclusive Member Event

Bij The Alternative Board ® (TAB) begrijpen we de dagelijkse uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het runnen van uw bedrijf. We weten dat toegang tot ervaren adviseurs en bedrijfsleiders, zoals uzelf, kan helpen uitdagingen effectief te overwinnen en nieuwe kansen te grijpen. Daarom bieden Go Beyond en TAB Nederland u graag de mogelijkheid om meer te weten te komen over hoe lidmaatschap van TAB u kan helpen bij het definiëren van uw bedrijfsvisie, afgestemd op uw persoonlijke visie.

Hoor van uw meest succesvolle collega-ondernemers hoe ze hebben geleerd om aan hun bedrijf te werken in plaats van voornamelijk in hun bedrijf. Tijdens het evenement vertalen we dit in drie thema's: improve your team, improve your business en improve yourself.

The Alternative Board® (TAB) helpt vooruitstrevende zelfstandige ondernemers hun bedrijf te laten groeien, de winstgevendheid te vergroten en hun persoonlijk leven te verbeteren door gebruik te maken van lokale Business Advisory Boards, 1-op-1 coaching en TAB eigen strategische diensten en tools.

De huidige pandemie heeft ervoor gezorgd dat we allemaal voor grotere uitdagingen zijn komen te staan. Kristien van Elteren lanceerde Go Beyond ™ Network, om waarde te creëren tussen netwerken en daarnaast om gemakkelijke zakelijke verbindingen mogelijk te maken via Kristiens Super Network.

Word een netwerkreiziger en meng je elke keer met een andere zakelijke community met als doel je contacten te verbreden. Go Beyond heeft al diverse (internationale) zakelijke successen behaald.

We moeten nu meer dan ooit onze beste beslissingen nemen en onze beperkte tijd en middelen effectief gebruiken. We moeten onze teams doelgericht aansturen. Goed geïnformeerd zijn over opties en resultaten is essentiëler dan ooit. Daarom wordt het ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot de ervaring en expertise van uw collega-ondernemers een buitengewoon hoge waarde met een enorm concurrentievoordeel. We moeten deze uitdagende tijden overstijgen door samen te werken.

Als je een ondernemer bent in Nederland en geïnteresseerd bent in het Event van TAB in samenwerking met Go Beyond Network, schrijf je dan in voor het event op 18 mei. Ontmoet andere (lokale) ondernemers in een virtueel ‘rondetafelgesprek’ en ontdek de waardevolle tips en tricks.

In deze niet openbaar gemaakte en veilige omgeving zullen de TAB gecertificeerde Coaches het evenement faciliteren.

We onderzoeken uitdagingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd en delen inzichten, ervaringen en oplossingen om deze aan te pakken. De break-out sessies worden gefaciliteerd door onze gecertificeerde TAB Business Owners (TBO's). Na de sessies is er tijd om te praten, te netwerken en kritische vragen te stellen en nog meer geïnspireerd te raken door ervaren Board Members van grote, internationale, bedrijven.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van het evenement en er is geen verkooppraatje of voortdurende verplichting. Dit gaat over het bundelen van krachten om samen boven deze moeilijke tijd uit te stijgen.

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u vandaag nog in. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

The Alternative Board Nederland & Go Beyond Network

Vincent Vermeulen - The Alternative Board Nederland

Kristien van Elteren - Go Beyond Network

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen