Gratis

Tableau en Alteryx Close Up

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omgeving Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Op 31 oktober duiken we in de nieuwste ontwikkelingen van en de praktijkverhalen met Tableau en Alteryx. Zo zal Olivier de Vlam, CFO van Brill, zijn ervaringen delen rondom het gebruik van Tableau binnen deze snelgroeiende academische uitgever. We nemen je ook mee in de nieuwste features van Tableau 10.5 en we laten je heel concreet zien waarom Alteryx, oplossing voor Self Service data preparation en Analytics, zo'n mooie toevoeging is voor je Tableau-platform.

Programma 14:30 - Ontvangst

15:00 – 15:15 Trends in Self Service BI – Jonathan Aardema, Finext De markt met Self Service BI oplossingen is volop in beweging. We praten je kort bij over de nieuwste ontwikkelingen en tonen concrete voorbeelden.


15:15 – 15:50 Tableau bij Brill - Olivier de Vlam, CFO Brill Olivier de Vlam, CFO van Brill, een snelgroeiende academische uitgeverij, deelt de ervaringen van Brill met Tableau. Een eerlijk en praktisch verhaal over successen en uitdagingen.

15:50 – 16:10 Pauze

16:10 – 16:50 Tableau roadmap - Ilias Guftometros, Finext Ilias Guftometros neemt je mee in de nieuwste features van Tableau 10.5

16:50 – 17:30 Datastromen in de grip met Alteryx – Jonathan Aardema, Finext Jonathan Aardema neemt je mee in Alteryx, de oplossing voor Self Service data preparation en Analytics, en laat je zien waarom deze oplossing een waardevolle dataketen vormt met Tableau.

17:30 Borrel en walking dinner

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in Tableau en/of Alteryx, zoals:

  • Data Analisten
  • Business & Financial Controllers
  • IT-managers en Finance Managers
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omgeving Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen