€ 0 – € 110,05

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tai Chi komt uit China. Het is meditatie in beweging en bevordert de concentratie. Tai Chi ontspant, neemt stress en spanning weg, zorgt voor meer Chi (energie), een strakker lichaam en herstelt vermoeide spieren. Bij een goede uitvoering komt de beweging uit het interne deel van het lichaam (de buik en de rug) en niet vanuit het buitenste gedeelte (armen en schouders). De herhaalde en langzame bewegingen, samenvloeiend in een gehele vorm (de authentieke stijl), lossen blokkades op, laten organen ontspannen en herbouwen de Chi voor het daarvoor bestemde doel. Deze spiraalbewegingen geven een natuurlijke interne massage. Het aanboren en zich richten op deze innerlijke kracht onderscheidt Tai Chi van externe martial arts.

Bij !Triggr kun je middels een gecombineerd abonnement een keuze maken uit:

Yin yoga
Hatha yoga
Tai Chi

Kosten:

– Vaste abonnementsprijs
– 3 Maanden geldig
– Maximaal 3 lessen per week, iedere week. Deze 3 lessen kunnen bijvoorbeeld zijn: een yin-yogales op maandagavond, een Tai Chi (beginners-)les op dinsdagavond en een hatha-yogales op donderdagavond.
– Proefles: gratis, altijd mogelijk (mits er ruimte is), wel even aanmelden.
– Het yoga-abonnement wordt elke 3 maanden automatisch verlengd. Na de eerste aankoop krijg je de factuur vanzelf in je mailbox.
– Opzeggen: minstens 1 maand vantevoren per e-mail.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen