Meerdere data

Tai Chi les

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tai Chi les van William Antersijn, elke dinsdagavond bij stichting !Triggr in Ter Aar.

Tai Chi komt uit China. Het is meditatie in beweging en bevordert de concentratie. Tai Chi ontspant, neemt stress en spanning weg, zorgt voor meer Chi (energie), een strakker lichaam en herstelt vermoeide spieren. Bij een goede uitvoering komt de beweging uit het interne deel van het lichaam (de buik en de rug) en niet vanuit het buitenste gedeelte (armen en schouders). De herhaalde en langzame bewegingen, samenvloeiend in een gehele vorm (de authentieke stijl), lossen blokkades op, laten organen ontspannen en herbouwen de Chi voor het daarvoor bestemde doel. Deze spiraalbewegingen geven een natuurlijke interne massage. Het aanboren en zich richten op deze innerlijke kracht onderscheidt Tai Chi van externe martial arts.

Lesinhoud: de les duurt vijf kwartier en bestaat uit een gedeelte korte meditatie en een warming-up met gezondheidsoefeningen. Daarna volgt een gedeelte van de Tai-Chi vorm. Eerst in stappen en uiteindelijk als één vorm in een vloeiende beweging. De oefeningen worden per les in kleine stappen en in rustig tempo uitgelegd, herhaald en opgebouwd. De les wordt afgesloten met een korte meditatie.

Docent: William Antersijn. Hij is zijn hele leven al actief bezig met sport. Hij beoefent vooral Taekwondo, Tai-Chi, Win-Chu, dansen, hardlopen en kickboksen. Hij geniet er van als hij anderen kan enthousiasmeren tijdens zijn sportlessen.

De lessen zijn in de vorm van een 3-maand-abonnement.

Het abonnement wordt automatisch verlengd. De lessen zijn onderverdeeld in beginners en gevorderden. De lessen zijn op dinsdagavond: om 19.00 – 20.15 uur (beginnersgroep) of 20.30 – 21.45 uur (gevorderdengroep).

In de zomervakantie (van regio midden) wordt er alleen op het vroege tijdstip (19:00 uur) lesgegeven.


Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen