Take Your Container to Work Day

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

True

100 Keienbergweg

1101 GH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Take Your Container to Work Day door True & IDG

Wat is de meerwaarde van containers en Kubernetes voor jouw bedrijf? Welke uitdagingen zijn er bij de adoptie van deze technologieën? Welke competenties moet je hebben om aan de slag te gaan? Op ‘Take Your Container To Work Day’ nemen we je mee in de wonderbaarlijke wereld van containers, Kubernetes en het hele ecosysteem daaromheen.

Voor wie?

Dit event is uitsluitend bedoeld voor DevOps, Lead Developers en beslissers van SaaS-partijen en (middelgrote) digitale bureaus. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar en de organisatie behoudt zich derhalve het recht voor om registraties te weigeren indien deze niet volledig voldoen aan het deelnemersprofiel. U ontvangt vanuit de organisatie een definitieve bevestiging of een reactie op uw registratie.

Insights

Verschillende bedrijven zullen in een paneldiscussie hun (eerste) ervaringen met Kubernetes en containers delen. ‘The good, the bad én the ugly’ komen in alle volle glorie aan bod.

Agenda

Dagvoorzitter: Sander van der Meijs, hoofdredacteur Computerworld.nl (een IDG-titel)

15:00 – 15:10 Opening door Sander van der Meijs, IDG

15:10 – 15:15 Sneak preview ‘Kubernetes’-documentaire

15:15 – 15:45 Talk 1 – Bas Rookhuijzen, Google Cloud Benelux

15:45 – 16:15 Talk 2 – Nick Groenen, Castor EDC

16:15 – 16:45 Talk 3 – Pieter Hagen, SignalFX

16:45 – 17:00 Talk 4 – Daniël de Groot, teamlead Kubernetes, True

17:00 – 17:05 Q&A

17:05 – end Drinks, networking, cocktails & foodtruck!

Talk 1: Bas Rookhuijzen – Head of Marketing Google Cloud Benelux
Overal om je heen hoor je het: Kubernetes is allesbehalve eenvoudig. Bedrijven die ermee starten lopen al snel tegen verschillende zaken aan: gebrek aan kennis, te veel tegelijk willen doen; noem het maar op.

In zijn talk deelt Bas, Head of Marketing bij Google Cloud Benelux, hoe Google aankijkt naar het gebruik van het open-source Kubernetes en hoe organisaties hier het best gebruik van kunnen maken. Naast tips deelt Bas een aantal Kubernetes f*ck-upstories en hoe je zulk soort scenario’s het best kunt vermijden.

Talk 2 – Nick Groenen – Site Reliability Engineer bij Castor
Nick Groenen is Chief Site Reliability Engineer bij Castor EDC, een van de snelst groeiende scale-ups in de Nederlandse healthcare sector. Hun cloudgebaseerde Electronisch Data Capture (EDC) platform maakt het mogelijk voor medisch onderzoekers om veilig en eenvoudig online data te verzamelen. Voor enkele pilots heeft Castor EDC Kubernetes ingezet. De talk gaat over de geleerde lessen uit de Kubernetes-pilots en de vervolgstappen van deze scale-up.

Talk 3 - Pieter Hagen – Sales Engineer bij SignalFX

Pieter Hagen is Sales Engineer bij SignalFx. Pieter heeft vanuit een solutions architect rol DevOps ondersteunt in verschillende organisaties. Zijn achtergrond ligt in Service Oriented Architecture en Business Process Management and Monitoring. Met deze ervaringen helpt hij organisatie hun cloud- en Kubernetes-omgevingen efficiënter te beheren. Door zijn werk binnen veel verschillende organisaties heeft hij een interessante kijk ontwikkeld op zowel de technische als menselijk aspecten van het monitoren van DevOps-solutions.

Talk 4 - Daniël de Groot – Teamlead Kubernetes bij True
Daniël de Groot is Teamlead Containers & Kubernetes bij True. Samen met het Innovation team bracht hij de veelvoorkomende Kubernetes-valkuilen voor developers in kaart en ontwikkelde hij hiervoor een private bèta-programma. In deze talk deelt Daniël welke inzichten er zijn opgedaan en hoe die gebruikt zijn om Managed Kubernetes-omgevingen te creëren.

Introducing: Managed Kubernetes by True

Ook laat True voor het eerst het gezicht zien van de nieuwe Managed Kubernetes dienst en de geleerde inzichten uit de private beta delen. Kortom: een middag vol waardevolle inzichten. Aan het eind van de middag heb je alles in huis om containers voor jouw bedrijf te laten werken.

Take Your Container to Work Day is powered by ICTRecht & Veeam

Datum en tijd

Locatie

True

100 Keienbergweg

1101 GH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen