Gratis

Talent Management voor CIO's en IT managers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bar Beton

Pythagorasweg 101

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met talentmanagement houd je je ICT-organisatie up-to-date!


Geen bedrijfstak veranderd zo snel als de ICT-wereld. Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Maar hoe houd je je medewerkers up-to-date met de laatste technologieën? En nog belangrijker hoe laat je ze succesvol werken met de laatste moderne ontwikkelmethodes en werkwijzen? De motivatie van je mensen is hier de essentiële component. Zo helpt de hele organisatie mee om up-to-date te blijven.

Er is geen betere manier om mensen te motiveren dan ze aan te spreken op het verder ontwikkelen van hun natuurlijke talenten. Niet iedereen heeft de talenten voor elke rol, maar het kennen van de talenten van je personeelsbestand is dé eerste stap om je organisatie scherp en gemotiveerd te houden. Dan kan je het aanwezige talenten inzetten om je organisatie continue te laten evalueren naar de meest toepasselijke werkvorm en technologieën. Geen grote reorganisaties maar organisch meebewegen met de wensen van je klanten en wat technologisch mogelijk is.

Ontdek tijdens deze gratis workshop van PRiMAN hoe je je IT organisatie up to date houdt en zorgt dat je mensen net zo flexibel blijven als de systemen die ze in de lucht brengen en houden. De drijfveren en talenten van de individuele teamleden zijn daarvoor de basis. In de workshop maakt u kennis met de TMA methode die u daarin op weg kan helpen.

De workshop is gratis voor CIOs, team leiders, project managers en scrum masters met een focus op ICT. Maximaal 20 deelnemers.


Opzet van de workshop

De workshop wordt verzorgd door coach en ex-IT manager Alex Loopik en de oprichter van PRIMAN Talent Management Jan Prins

Voorafgaand aan de workshop ontvangen de deelnemers een korte vragenlijst en de mogelijkheid gerichte input (vragen of cases) voor de trainers in te brengen.

Alex Loopik, talent en team coach met 30 jaar ervaring als ICT-manager, presenteert in een interactieve sessie welke soorten talenten hier belangrijk zijn, hoe we die meten en we die kunnen inzetten tot de grotere productiviteit van je organisatie, nu en in de toekomst.

Jan zal ingaan op de ontwikkeling van belangrijke competenties voor ICT deskundigen vanuit het perspectief de TMA methode.

Met diverse oefeningen maken we je vertrouwt met het talentgericht werken zowel in zelfsturende als tradioneel georganiseerde teams met ICT experts.


Over deze workshops

Maandelijks verzorgt PRiMAN workshops over de verschillende toepassingen van talent management op basis van de TMA methode. De workshop zijn bestemd voor leiding gevenden en talent en performance professionals.

Het draait het steeds om verschillende toepassingsgebieden van talent management:

- rendement uit talent,

- succesvol zijn met je team,

- zorgen dat je het juiste talent binnenhaalt en behoudt

- zelforganiseren

- dienend leiding geven.

- talent management as a service

Voor een overzicht van alle geplande workshops klik hier of volg ons op Eventbrite: je krijgt dan automatisch bericht als er een workshop bij jou in de buurt is gepland of er een voor jou interessante toepassing van talent management op het programma staat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bar Beton

Pythagorasweg 101

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen