Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ICER - DRU Industriepark

Hutteweg 32

7070 AB Ulft

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

25 november ontmoet je als talentvolle student of afgestudeerde inspirerende bedrijven en organisaties uit de Achterhoek. Bedrijven tonen hun productinnovaties en laten zien met welke projecten zij bezig zijn.

Jongeren met een ticket voor Humberto Tan worden gevraagd om 10.15 uur aanwezig te zijn voor de inloop bij de Rabobankzaal. De presentatie begint namelijk exact om 10:30 uur.
Vanaf 11:00 uur kun je in een inspirerende omgeving in contact komen met bedrijven en organisaties uit de regio. Daarnaast krijg je de kans om workshops te volgen en een bezoek te brengen aan het talentenpodium.

Je krijgt een goede indruk van de inspirerende Talententuin door de after movie van afgelopen jaar te bekijken via: Aftermovie Talententuin (Youtube)

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je nog in een ongedwongen sfeer kunt netwerken met Achterhoekse bedrijven.

De Talententuin wordt georgansieerd voor jongeren tussen de 18-27 jaar in het kader van jeugdwerkloosheid. Graag willen we een inspirerende middag bieden aan jonge hoger opgeleiden. Indien de ruimte vol is, zullen zij voorrang krijgen op de toegang.

Voor meer informatie over het programma en de deelnemende bedrijven kun je een kijkje nemen op www.talententuinachterhoek.nl. Daarnaast zijn de ontwikkelingen van de Talententuin te volgen op de Facebook pagina.

Datum en tijd

Locatie

ICER - DRU Industriepark

Hutteweg 32

7070 AB Ulft

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen