Talententuin 2016
Gratis
Talententuin 2016

Talententuin 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

ICER - DRU Industriepark

Hutteweg 32

7070 AB Ulft

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

25 november ontmoet je als talentvolle student of afgestudeerde inspirerende bedrijven en organisaties uit de Achterhoek. Bedrijven tonen hun productinnovaties en laten zien met welke projecten zij bezig zijn. 

In een inspirerende omgeving kun je vanaf 11:00 uur in contact komen met bedrijven en organisaties uit de regio. Daarnaast krijg je de kans om workshops te volgen en een bezoek te brengen aan het talentenpodium.  

Je krijgt een goede indruk van de inspirerende Talententuin door de after movie van afgelopen jaar te bekijken via: Aftermovie Talententuin (Youtube)

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je nog in een ongedwongen sfeer kunt netwerken met Achterhoekse bedrijven.

De Talententuin wordt georgansieerd voor jongeren tussen de 18-27 jaar in het kader van jeugdwerkloosheid. Graag willen we een inspirerende middag bieden aan jonge hoger opgeleiden. Indien de ruimte vol is, zullen zij voorrang krijgen op de toegang. 

Voor meer informatie over het programma en de deelnemende bedrijven kun je een kijkje nemen op www.talententuinachterhoek.nl. Daarnaast zijn de ontwikkelingen van de Talententuin te volgen op de Facebook pagina. 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

ICER - DRU Industriepark

Hutteweg 32

7070 AB Ulft

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen