Gratis

Talentgericht beoordelen met TMA (kosteloze workshop)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CYSO Building

WOGNUMSEBUURT 3

1817 BH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van verplicht nummer …

…naar talentgericht prestatie management!

TMA maakt het mogelijk de traditionele gesprek en beoordelingscyclus te vervangen door een talentgerichte dialoog gericht op verbetering van de prestaties.

Het beoordelen van iemands prestaties op de werkvloer en dat kunnen doorvertalen naar ontwikkeling en beloning is een essentiële vereiste voor iedere organisatie met personeel. Het idee dat alleen de direct leidinggevende zicht heeft op de performance van de medewerker is achterhaald. Sterker nog: in toenemende mate (het nieuwe werken: online, op afstand, bij de klant) heeft de leidinggevende daar helemaal geen goed zicht meer op.

Het is tijd voor een nieuwe beoordeling systematiek!

Jacco van den Berg schreef in 2017 het inmiddels standaardwerk ‘Het Nieuwe Beoordelen, Focus op Talenten’ en gaf daarmee een impuls aan het denken over een vernieuwing in de gesprekscyclus.

PRiMAN heeft zich afgelopen jaar gespecialiseerd in het nieuwe beoordelen op basis van de TMA methode. Een Competentie Analyse (CA) gebaseerd op 360 graden feedback blijkt zeer geschikt als basis voor een periodieke ‘nieuwe stijl’ functionerings- of beoordelingsgesprek.

Feedback is een geschenk

  • Hoe zorg ik ervoor dat beoordelen geen veroordelen wordt?
  • Hoe stimuleer ik een continue dialoog?
  • Hoe benut ik de sterke punten van mensen optimaal?
  • Hoe voorkom ik dat mensen dat mensen afhaken?

Ontdek tijdens deze gratis TMA Workshop hoe u talentgericht prestatie management kunt invoeren in uw bedrijf.

Workshop is gratis voor managers en HR business partners. Maximaal 20 deelnemers.

Opzet van de workshop

De workshop wordt verzorgd door 'gespreksguru' Jacco van den Berg en de oprichter van PRIMAN Talent Management Jan Prins

Voorafgaand aan de workshop ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor een enquete over de staat van beoordelen in de organisatie en de mogelijkheid gerichte input voor de trainers aan te leveren.

Tijdens de workshop gaat Jacco in op de 5 aanvliegroutes van het nieuwe beoordelen en Jan op beoordelen vanuit perspectief van integraal talent management.

Dan is het tijd om in kleine groepjes zelf aan de slag te gaan met je eigen plan van aanpak.

Om kennis te maken met het talentgerichte denken kijgen alle deelnemers na afloop het TMA Talent Game mee naar huis. Het spel helpt u op speelse wijze ervaring op te doen met de achterliggende concepten van talentmanagement, zoals drijfveren.


Over deze workshops

Maandelijks verzorgt PRiMAN workshops over de verschillende toepassingen van talent management op basis van de TMA methode. De workshop zijn bestemd voor leiding gevenden en talent en performance professionals.

Het draait het steeds om verschillende toepassingsgebieden van talent management:

- rendement uit talent,

- succesvol zijn met je team,

- zorgen dat je het juiste talent binnenhaalt en behoudt

- zelforganiseren

- dienend leiding geven.

- talent management as a service

Voor een overzicht van alle geplande workshops klik hier of volg ons op Eventbrite: je krijgt dan automatisch bericht als er een workshop bij jou in de buurt is gepland of er een voor jou interessante toepassing van talent management op het programma staat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CYSO Building

WOGNUMSEBUURT 3

1817 BH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen