Talksessie Zijn wie je bent-Relatie & Seksualiteit

Venster Acties

Talksessie Zijn wie je bent-Relatie & Seksualiteit

Iedereen is anders. En daarom hebben allemaal een andere kijk op dingen. Kom samen met andere studenten leren, delen en inspireren.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Theater Zuidplein 95 Gooilandsingel 3083 DP Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

In de week van 13 t/m 17 februari 2023 is het weer de week van de liefde. In deze week maken verschillende scholen onderwerpen die onder liefde vallen bespreekbaar in de les.

Stichting Who Am I organiseert hierom op vrijdag 17 februari 2023 een feestelijke talksessie voor mbo studenten van niveau 1 t/m 4 van verschillende opleidingen. Ook jullie zijn natuurlijk van harte welkom.

Thema 2023: Zijn wie je bent - relaties & seksualiteit

Iedereen is anders. We verschillen niet alleen in uiterlijk en achtergrond, maar ook in op wie je valt, hoe je je identificeert en wat je wel en niet fijn vindt om te doen in bed. Doormiddel van gastsprekers, theater, interactieve werkvormen, muziek en nog veel meer willen we samen met alle studenten gaan leren, delen en inspireren. Met als doel dat praten over relaties & seksualiteit genormaliseerd kan worden en dat studenten handvatten kunnen krijgen om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Want hoe tof als de studenten eerder vragen durven te stellen, zij de mogelijkheid krijgen om over dit thema normen en waarden te ontwikkelen en dat zij weerbaarder kunnen worden tijdens het leren, delen en inspireren?

Al enthousiast? En wil je je reguliere les van bijvoorbeeld burgerschap verlengen met een uitje naar het theater, dan is dit nu mogelijk! Meld je via de website: www.whoami.nu aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@whoami.nu of bel naar 0850604550

Afbeelding van evenement