€ 19,50

TANTRA | Kennismaking workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In deze workshop willen we jullie graag kennis laten maken met Tantra en laten ervaren wat Tantra met je kan doen. Een avond voor partners.

Over dit evenement

Tantra

Tantra is een spirituele stroming waarvan de 1e sporen 5000 jaar teruggaan binnen verschillende oosterse tradities van het Hindoeïsme en Boeddhisme. Tantra is echter geen religie. In de westerse maatschappij wordt Tantra vaak geassocieerd met seks.

Tantra onderscheidt zich van veel andere spirituele stromingen omdat het zowel werkt met de ontwikkeling van je bewustzijn als met de kracht van je vitale levensenergie. Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf te vinden is.

Tantra kennismaking

In deze workshop wil ik jullie graag kennis laten maken met Tantra en laten ervaren wat Tantra met je kan doen. We zullen aandacht besteden aan in contact zijn met jezelf en met de ander, door middel van dans, lichaamswerk, meditatie en contact oefeningen.

De kleding blijft aan en er is geen sprake van enige vorm van seksuele handelingen.

Tantra gaat ook over veiligheid en je eigen grens stellen. Voel je een duidelijke 'nee' voor een oefening, blijf dan trouw aan jezelf en stap even aan de kant.

Vanwege de huidige Covid-19 richtlijnen is deze avond alleen toegankelijk voor partners/ stellen. Verkoop per 2 tickets.

Tantra cursus

Bij voldoende belangstelling zullen we in 2021 een Tantra cursus inplannen. Heb je hiervoor belangstelling dan kun je je interesse reeds aangeven via agenda@spiritueelcentrumalmere.nl

Praktisch:

Per persoon is een yoga mat nodig. Heb je deze niet en kan je deze van niemand lenen, meldt ons dit dan. Wij hebben een beperkt aantal matjes beschikbaar. Trek makkelijk zittende kleding aan zoals een legging of joggingbroek.

Janine en Peter

Janine: Zo'n 15 jaar geleden kwam, via de opleiding lichaamsgerichte therapie die ik volgde, Tantra op mijn pad en werd mijn nieuwsgierigheid ernaar gewekt. Vanaf die tijd ben ik mezelf gaan trainen in Tantra.

Ik ervaar Tantra als 'ja' zeggen tegen alles wat zich in mijzelf aandient, een spiritueel pad waarin ik steeds meer de diepte en de oppervlakte van het leven leer kennen door het onderzoeken van mijn eigen ervaringen.

Tantra brengt mij steeds meer in mijn vitale levensenergie, ik voel me steeds meer aanwezig en in verbinding mezelf, met mijn bewustzijn.

Peter: ondersteunt Janine tijdens de workshop. Peter heeft zijn eigen praktijk waar hij onder meer stoel, hand en Thai yoga massages geeft.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen