€ 210,88

Tantra-Yoga Hemelvaarts weekend voor beginners en gevorderden.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meeuwenveenweg

Meeuwenveenweg

7971 Havelte

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tantra-Yoga Hemelvaartweekend voor beginners en gevorderden. Voor koppels en singles, mannen vrouwen van alle leeftijden en geaardheid.

Over dit evenement

Nieuwsgierig naar Tantra maar vind je het spannend of weet je niet zeker of Tantra Yoga iets voor je is ? Van 30 mei tot 2 juni organiseren we een laagdrempelig kennismakingsweekend waarbij je de Tantra-Yoga kunt ervaren. Prijs v.a. 350 euro per persoon all in, dus inclusief 3 overnachtingen, cursusgeld, vegetarische maaltijden, thee en fruit.

Leef je volle potentie

Door middel van actieve meditaties op muziek, door middel van body awareness oefeningen en contact/massage oefeningen laten we je rustig vertrouwd raken met energiewerk, je eigen lichaam en je relatie tot anderen. Wij moedigen je aan om je volle potentie te leven en het leven te vieren. Loslaten van je angsten en conditioneringen, ontspanning en totale vrijheid ervaren door het omhelzen van je ware zelf. We leren op energie niveau verbindingen aan te gaan van hart tot hart.

Voor wie is deze training

Voor mensen die interesse hebben in Tantra-Yoga in het algemeen, energiewerk en Tibetaanse tantra leer is dit kennismakingsweekend de ideale gelegenheid. Mensen die spiritueel willen groeien zijn binnen de Tantra vanzelf geïnteresseerd in fundamentele levensvragen. Tantra laat je geïnteresseerd en Bewust-Zijn in het leven om een heel mens te worden. Daar gaat vaak een intens helingsproces aan vooraf. Om echt heel te worden is interesse voor seksualiteit, liefde en het verdiepen van bewustzijn nodig. De cursus is geschikt voor singles en koppels met enige ervaring of die nieuw zijn in Tantra. Maar ook als je gewoon zin hebt in een weekendje voor Tantra workshop jezelf vol Tantra yoga en actieve meditaties ben je uiteraard van harte welkom.

De event prijs van 200 euro is exclusief jou overnachtingskeuze.

* 2 pers. kamer a 160 euro

* 3 pers. kamer a 150 euro

* Eigen kampeer middelen a 150 euro

Deze kosten dienen bij aanvang van het weekend contant te worden voldaan.

Meer informatie over het weekend en het programma vind je hier: www.tantra-atma.nl/tantra-yoga-hemelvaartweekend/

In liefde, licht en balans,

Johan raaimakers www.tantra-atma.nl Chandra en Wim www.sadhaka.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Meeuwenveenweg

Meeuwenveenweg

7971 Havelte

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen