€ 88,68

Tao Kalligrafie als Chinese kunst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Soulfulness Nederland

Nijverheidsweg-Noord 123-127

3812 Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Master Henderson Ong komt naar Nederland voor de Tao Chang & Tao Kalligrafie Workshop

Doe mee met Master Henderson en ervaar de kracht van Tao Kalligrafie. Master Henderson leidt je in het schrijven van Tao Kalligrafieën. Master Zhi Gang Sha heeft deze vorm ontwikkeld die zowel zichtbare schoonheid in zich draagt en onzichtbare kracht waarmee elk aspect van je leven kan worden gezegend. Deze workshop is ideaal voor wie Tao Kalligrafie nieuw is, maar ook voor hen die hun basis vaardigheden willen vergroten en zich hierin verder willen ontwikkelen.

Wie is Master Henderson?
Master Henderson Ong is sinds zes jaar student van Master Zhi Gang Sha en door hem opgeleid. Inmiddels is hij gecertificeerd Master Teacher, Tao Kalligrafie Teacher, Guan Yin Lineage Holder en Tao Hands Practitioner.
Master Henderson werkt voor Universal Soul Service en draagt bij aan het promoten van Master Sha’s boeken, onderricht en events.
Hij wil heel graag de zielenwijsheid, kennis en praktische technieken hij heeft geleerd delen om elke ziel te helpen naar gezondheid en welzijn in elk aspect van het leven.

Wat is Tao Kalligrafie?
Duizenden jaren lang is kalligrafie een inspiratie voor bezinning, meditatie en meer. Chinese kalligrafie is in de Chinese cultuur altijd beschouwd als de hoogste visuele kunst en spirituele gewijde oefening.
Tao Source (Bron) Kalligrafie is revolutionair. Het is kunst en gaat veel verder dan kunst. Gewijde zinnen worden in meditatieve staat geschreven door middel van Eenheidsschrift.

Wanneer je je verbindt met het principe van Eenheid door te mediteren, te tracen (natekenen) of te oefenen met Tao Kalligrafie, kan dit balans brengen in je leven. Tao Kalligrafie verbindt je met de Tao frequenties van liefde, vergeving, compassie en meer en draagt een overdracht van Tao Licht.

Tao Chang
Tao Chang betekent Bron Veld. Tao Chang wordt gevormd door een cirkel van Tao kalligrafieën waardoor de aanwezigheid van de Tao Bron meekomt en een Bron Veld creëert.

In een Tao Chang mediteren en oefenen met Tao kalligrafieën verheft de beschouwende spirituele oefening van kalligrafie naar een geheel nieuw niveau. Tao Kalligrafie en Tao Chang dragen een grote kracht in zich om al het leven te transformeren, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Het is de gouden sleutel naar nieuwe creatie.

Dit retreat leidt je door een ontdekkingsreis met onbekende geheimen en kracht van Tao Kalligrafie en Tao Chang. Je leert over deze revolutionaire kunst en hoe je ermee kunt oefenen, wat je kan bekrachtigen om je ziel, hart, geest en lichaam te harmoniseren, in eenheid te brengen en om tenslotte je levensdoel en ware zelf te ontdekken.

Kom naar deze workshop en laat je niet alleen verrassen, maar leer ook de basis van het kalligraferen. Leer meer over de kracht van Tao Kalligrafieën en de kracht van de Tao Chang (Bron Veld), het healingveld dat gecreëerd wordt wanneer deze Tao Kalligrafieën in één ruimte samengebracht worden. Kom en ervaar wat dit voor jou kan betekenen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Soulfulness Nederland

Nijverheidsweg-Noord 123-127

3812 Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen