Taste of Zutphen

Venster Acties

Meerdere data

Taste of Zutphen

Taste of Zutphen, hét meerdaagse wine and food festival van Zutphen.

Door Stichting Taste of Zutphen

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 25 mrt. 2023 13:00 - zo. 26 mrt. 2023 20:00 CET

Locatie

Walburgiskerk Zutphen Kerkhof 3 7201DM Zutphen Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

Taste of Zutphen, hét meerdaagse wine and food festival van Zutphen waar de beste wijnspecialisten, bijzondere restaurateurs, exclusieve wijnproevers en smaakmakers uit Zutphen en omgeving u verrassen met wijnspijs belevingen van hoge kwaliteit!

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 vindt hét Wine and Food festival 'Taste of Zutphen' plaats in de Walburgiskerk in Zutphen. Twee dagen bomvol wijn, wijnspijs en culinair genieten van het lekkerste dat Zutphen te bieden heeft. Kom je ook proeven? 

Kom proeven, kom genieten van dit culinaire, gastronomische evenement. Terwijl u lekker zit of staat te borrelen en te proeven vinden er diverse bijzondere culturele optredens plaats. Dit verrassende culturele programma wordt later bekend gemaakt.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens? De leeftijdsgrens voor het kopen en consumeren van alcohol is 18 jaar. Ondernemers kunnen om je ID vragen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement? Parkeergelegenheid is in beperkte mate aanwezig op het 's-gravenhof. Op korte loopafstand zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden, bijvoorbeeld bij de IJsselkade en het Centraal Station van Zutphen.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement? Het is niet toegestaan eigen voedsel en drank mee te brengen naar het evenement

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb? Vragen kunnen via mail gesteld worden aan info@tasteofzutphen.nl of via mobiel: 06 15 35 1781

Wat is het restitutiebeleid? Er vinden geen refunds plaats, tenzij er vanuit overheidswege een beslissing genomen wordt ten aanzien van het afgelasten van evenementen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen? Het kaartje voor het evenement moet in papier of op mobiel scherm te scannen zijn bij de toegangscontrole.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Taste of Zutphen

Stichting Taste of Zutphen organiseert culinaire en culturele evenementen in Zutphen en heeft geen winstoogmerk. Het bestuur en projectteam van Taste of Zutphen draagt zorg voor de organisatie van het evenement.

Heeft u vragen voor het evenementen-team, dan kunt u mailen naar: info@tasteofzutphen.nl.

Vanaf € 14,30