Taste The Future 13 en 14 oktober

Taste The Future 13 en 14 oktober

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone

91-95 Oudeweg

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Taste the Future C THE FUTURE! Met de ‘C’ van circulair. Live workshops en online talkshows vanuit de 3D Makers Zone & het MAAK-terrein.

Over dit evenement

Ga aan de slag met nieuwste technologieën zoals 3D-printing, Blockchain, VR/AR, robotica en meer! Zie wat robots en cobots in je bedrijf of onderwijs zouden kunnen betekenen. Waar sta jij op de 'digitaliseringsladder?' Schrijf je nu in op het bij jouw passende moment en ervaar de C van circulair en de Taste van de Future

13 oktober de dag voor het Onderwijs:

Ochtendprogramma uitsluitend is bedoeld voor STO-docenten.

Het middagprogramma wordt 'onderwijs breed' aangeboden. Dus docenten, lesondersteuners, HR en directie: vo-vmbo-hbo-wo van harte welkom. Naast alles dat er te zien is in de 3D Makers Zone , staan ook de deuren open van de innovatieve en circulaire MAAK-ers op het terrein. Je bent welkom om je te laten inspireren.

14 oktober de dag voor Bedrijven.

Voel, ervaar, herken en leer waar jouw bedrijf en jezelf staan op het gebied van digitalisering. Naast een uitgebreid programma van workshops en 'things to do and to taste' in de 3D Makers Zone kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in interactieve workshops in de meer dan 20 bedrijfsruimtes op het terrein.

Indien gewenst helpen en adviseren we graag over de vervolgmogelijkheden en skillsprogramma's vanuit de Smart Makers Academie.

Meer informatie kijk op: .

Terug kijken naar de vorige editie van Taste the Future? dat kan - zie de link hierboven.

Meer zien van ons hele terrein? Dat kan. Omdat we dit jaar de editie gezamenlijk oppakken met de bedrijven op het Maak Terrein - Hieronder dan ook de link naar het laatste Maak Open event in 2018.

Delen met vrienden