Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3D Makers Zone

91-95 Oudeweg

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op het Taste the Future event kun je de technologie van morgen letterlijk proeven, proberen en aanraken!

Over dit evenement

Op het Taste the Future event maak je kennis met de technologie van morgen. Deels online in de vorm van talkshows en deels live op verschillende locaties in de regio Haarlem. Met een divers aanbod van inspiratieworkshops waar je de technologie letterlijk kunt proeven, proberen en aanraken! Kies zelf waar je bij wilt zijn en ga in leuke praktische workshops écht aan de slag met technologieën als Blockchain, 3D-productie, Virtual Reality, RPA (robotic process automation), Robotica, Kunstmatige Intelligentie en meer. Kortom, daar moet je bijzijn!

Ontdek hoe leuk technologie is

- proef, probeer en speel met de technologie van morgen

- ontdek alles wat je moet weten over nieuwe technologieën

- doe inspiratie op in techniek en technologie voor je bedrijf of onderwijsinstelling

- ontdek de mogelijkheden van nieuwe tech voor je bedrijf of onderwijsinstelling

Programma in ontwikkeling

We zijn op dit moment druk bezig met de invulling van het programma. Verdere informatie volgt eind augustus.

Ben jij al toekomstproof?

Beweeg mee met de technologische vooruitgang en investeer in je skills door je aan te melden voor het Taste the Future event! Dan houden we je op de hoogte van het definitieve programma en de sprekers.

Kennis en inspiratie voor medewerkers van bedrijven en het onderwijs

Op het Taste The Future event ga je als medewerker, docent in het onderwijs, leidinggevende of werkgever echt aan de slag met de technologie die de motor is achter de digitale transitie. Samen met onze business en educational partners bieden we een afwisselend on- en offline programma, waar je kennis en inspiratie kunt opdoen maar vooral ook echt zelf praktisch aan de slag kunt met technologieën als Blockchain, 3D-productie, virtual reality, RPA (robotica process automation), robotica, kunstmatige intelligentie en meer! Verken de mogelijkheden om deze ontwikkelingen naar je eigen praktijk te brengen in Special Interest groups, of het nu gaat om toepassingen in het bedrijf of toepassing in het onderwijsprogramma.

Het Taste the Future event wordt mogelijk gemaakt door:

Smart Makers Academy, 3D Makers Zone, Nova College, ABI BV, RAVO, Sterk Techniek Onderwijs, Techport, BouwLab R&Do, Smart Industry, DOON, PNH, PWN, Stichting Praktijkleren, I-MOR

Smart Makers Academy metrolijn

Smaakt één of meerdere technologieën tijdens het event naar meer? Stap dan aan boord van de Smart Makers Academy metrolijn en leer meer over al deze ontwikkelingen in diverse on- en offline sessies van november t/m mei 2022.

Over de Smart Makers Academy

De learning community Smart Makers Academy is dé (virtuele) plek voor elk bedrijf of organisatie die serieus om wil gaan met de digitaliseringsontwikkeling en dat wil vertalen naar de dagelijkse praktijk. De community bestaat uit Special Interest groups zoals Cybersecurity, Internet of Things, Big Data en meer.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone

91-95 Oudeweg

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator SMART MAKERS EDUCATION

Organisator van Taste the Future

Samenwerkende partners van SMART MAKERS EDUCATION.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen