Taylor Road Show in Antwerpen
Gratis
Taylor Road Show in Antwerpen

Taylor Road Show in Antwerpen

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

KEYMUSIC Antwerpen

88 Frankrijklei

2000 Antwerpen

Belgium

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 26 oktober zal een nieuwe editie van de Taylor Road Show plaatsvinden in KEYMUSIC Antwerpen. De middag zal in het teken staan van een 'check-up & restring' event met Taylor gitaartech Roy Willems, en 's avonds van 19:00u tot 21:00u wordt de Road Show gehouden met Taylor specialist Ron Huisen.

CHECK-UP & RE-STRING EVENT

Tijdens het Check-up & Re-string Event staan de experts van Taylor klaar om Taylor gitaren te voorzien van een volledige “APK”. Je kunt meekijken hoe Roy Willems gitaren onder handen neemt en je alles vertelt over de mogelijkheden en verschillende afstellingen. Ook voor al je andere gitaartechnische vragen kun je hier terecht.

TAYLOR ROAD SHOW

In de avonduren trappen we af met de Taylor Road Show. Om 19:00 begint de 2 uur durende show. Tijdens de show krijg je alles te horen over de verschillende soorten gitaren die in het Taylor assortiment zitten. Zo komen de high-end gitaren aan bod, maar ook de instapmodellen worden behandeld zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Maak kennis met Taylor's nieuwe 700 en 300 series.

Tijdens deze interactieve show krijg je alle gitaren te horen en krijg je een goed beeld bij welke gitaar het beste bij jou past.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

KEYMUSIC Antwerpen

88 Frankrijklei

2000 Antwerpen

Belgium

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen